In the end, id rather be standing alone, than having you beside me on the ground.

Oavsett vad som sägs to my face, bakom min rygg eller vad folk tänker - så är det fortfarande kämpigt, att vakna upp varje morgon utan min älskade brevid mig. Jag tänker på honom, alldeles för mycket för att det ska vara sunt och jag vet inte vad jag ska göra. Kanske, kan det tyckas att jag är löjlig eller svag, eller vad sjutton det nu sägs att jag är... Men jag tror jag bara är obotligt kär.

Men å andra sidan, får jag inte glömma, det liv jag hade haft om jag fortfarande var med honom. Därför, tänker jag fortsätta att kämpa, fortsätta försöka hålla huvudet högt - ensam. För jag vet, att jag kan komma så mycket längre ståendes på egna ben, än liggandes med en idiot.

Kämpigt värre. But what doesnt kill you, only makes you stronger.


December yra

Vänner, vilket fantastiskt program! Förutom att det påminner mig om alla Ross's jag har haft genom tiderna. Det är nästan på lite tragiskt. Vad som inte är tragiskt, är att julkalendern börjar imorgon! Vem ska titta?! Jag ska titta! Yeah! Dessutom, får jag öppna min choklad kalender, skrapa min bingolotto sak och fira min bror med massa tårta och godsaker. Hm. Jag har en känsla av att min diet precis spolades ner i toan... Aja, jag kanske borde börja gilla min kropp som den är? Det är trots allt så, att den enda som behöver älska den, är jag. Sen kan det vara skit samma vad andra tycker. Killar är dessutom, oftats, villiga ändå. Problem solved!

Sen har jag redan planer för helgen, och det är bara måndag! Ja, livet har börjat ta fart igen. Kanske hinner jag faktiskt njuta av det denna gången, innan det går neråt igen. Yeah!

Julafton om... 24 dagar =) Innan dess, Lucia, Köpenhamn och massa Julmys! December, kommer bli en jävligt bra månad känner jag... Jävligt bra!


Kan det vara så, att jag har kommit över min sprutfobi?

Oj vad jag har varit duktig! Jag kom precis hem från UM, där jag gjorde en gynekolog undersökning OCH tog ett blodprov. Ni som känner mig, vet mycket väl att blodprov är det värsta jag vet. Men idag klarade jag det, utan problem, utan att svimma. Jag är så stolt! Allt såg dessutom bra ut och provsvaren dyker upp om en två-tre veckor (perfekt tajming till jul... hah...)



Igår körde jag och Johanna en myskväll med tända ljus, glögg, lussebullar och pepparkakor. SUPER mysigt! Är så glad för att jag har henne här i kalla k-town!
Under kvällen diskuterade vi också vår underbara student mat och jag blev faktiskt otroligt inspirerad. Så ikväll blir det förmodligen ordentlig mat. Yes! Kan alltid behövas bra med energi nu när det är pluggtider igen. Jag har ju tenta på fredag... Oh no. Och jag har faktiskt inte läst alls mycket. Men, klarar jag inte denna tentan, kan jag alltid leva på mitt VG som jag fick på förra tentan. Fast det är klart, det hade varit skönt att fortsätta att få bra betyg (alltid peppande att få bra resultat på papper).

Fyllesnack

Klockan är nu 10.13 och jag har precis anlänt till mitt älskade hem i K-town. Natten, har var rysligt lång (speciellt hemresan), men det gör ingenting alls... Jag har nämligen haft the time of my life ikväll. Det enda som saknades var Danniboy och hans crew. Annars hade allt varit perfekt. Eller mja, kanske var det så bra just eftersom Dan inte var där?

Oavsett vad, så har jag varit super duper dålig på att uppdatera denna veckan. Självklart har jag en ursäkt till detta. Jag har nämligen legat i Klagshamn, paralyserad av en fucking allergi chock. Skit kul, verkligen. En annan sak, som är minst lika kul, är att jag har tenta om mindre än en vecka, och jag har tre bäcker att läsa. Nice...

Men nej, nu ska jag försöka sova lite. Johanna kommer på besök senare idag. Vi ska ha lussefika och fira första advent! MYS!

Godnatt (eller godmorgon för alla andra...)


Som jag längtat efter just denna morgonen

Klockan 06.00 ringde klockan imorse. Its time to face a new day. Men idag, är det ingen vanlig dag. Det händer en himla massa spännande! Bland annat, så ska vi ha tentagenomgång nu på morgonen, klockan 09.00, där vi får alla våra tentaresultat. Ja, jag är jätte nervös! Efter detta, ska vi ha något seminarium vid namnet, "Matematik".... Hm, bara namnet är skrämmande! Men enligt rätt säkra källor, är det statistik vi ska gå igenom, och det är rätt intressant ju. När skoldagen sedan är slut, klockan 12.00 ska jag raka vägen hem, för då kommer mamma. Vi ska till djurdoktorn med Cille, kolla sjukdomar, kastrera osv. Och jag tycker jätte synd om Cille. Doktorer är inte roliga någonstans. Väl klar där, ska jag åka bil med morsan och... Cille! ner till Malmö.
Ja, katten lämnar mig idag. Min allergi har blivit värre, och det är inge bra alls.




Men, höjdpunkten på hela dagen är trots allt att jag ska träffa Sofia för fika senare ikväll, i Malmö. Ska bli helt underbart att få komma hem igen, nu var det ju ett tag sedan. Jag kommer däremot inte ta med min dator, så nästa inlägg kommer imorgon kväll, eller eventuellt, torsdag. Därför, kan jag lika bra passa på att berätta att lilla jag ska klippa mig imorgon klockan 10.00. Nice. Jag lägger upp en bild i nästa inlägg. Typ, före efter kanske?

Nu ska jag ta på mig ordentliga kläder, så jag kan komma iväg till skolan. Yeah.

P.S Det var stjärnklart när jag gick ut imorse, vilket borde innebära att det blir sol idag. Yeah!!! Jag känner på mig, att idag är det en riktigt jävla bra dag <3 D.S


Just one of those days...

För det första, så skrev jag ett långt, skit bra inlägg igår om det överdrivna tittandet på tv som försvann i samband med att mitt internet gick ner. Skit kul.

För övrigt, har det varit en riktigt kass dag idag. Jag har inte varit mig själv riktigt. Har tänkt alldeles för mycket vad jag inte har, istället för att koncentrera mig på vad det är jag har - och glädjas åt det. Jag måste erkänna, att det är inte någon a piece of cake att flytta 10 mil norrut, från alla man älskar och framför allt, från sin trygga tillvaro. Det är inte så lätt, att ge upp allt, bara så där. Det är faktiskt rätt jobbigt. Jag säger inte att jag ångrar mig, men ibland, önskar jag att det gick att äta kakan och behålla den samtidigt.
Köpenhamn, mitt älskade köpenhamn... One ill return, för att stanna.

Men nu är det dags att dissa datorn och paradise hotel för att sova. Det är en lång dag imorgon som väntar...



They say that im a dreamer,
but what else am i supposed to do,
when dreaming is the only way for me to be with you?


Låt oss leka en lek

För alla er som känner mig och känner min vänskapskrets. Vem är jag lik på denna bilden?



Oh... i know who...

Julgranen på plats precis som allt annat

Det var väldigt längesen jag kände såhär. Jag är lycklig och det känns som att alla pusselbitar, de börjar sakta med säkert falla på plats. Även om mitt liv fortfarande är kaos och det finns lite för mycket drama i det, så känns det som att saker och ting har vänt. Som Lindsay Lohan säger i Mean girls, "if you get bit by a snake, you have to suck the poison out. And thats what im gonna do, im gonna suck the poison out of my life"

84 timmar, and still going strong. Det känns bra. Förutom, att jag småäter hela jävla tiden! Men, det är det värt. Hellre tjock... ja, mycket hellre tjock... Inte sant...? Oavsett vad så säger forskningen att efter tre månader, går kroppen tillbaka till sitt normala tillstång. Men fram till dess får man räkna med att vara svullen och 4 kilo tyngre.

Annars då? Jo, det är bra. Söndagen har varit bra. Jag hyrde en film för att avsluta helgen, och jag fick den för halva priset - måste varit mitt otroligt charmiga hår (ironi) som ska klippas nu på onsdag. Klipp, klipp, klipp. Precis som britney. Allt ska bort! Eller nja... Inte allt.


Wannabe

If you want my future forget my past,
If you wanna get with me better make it fast,
Now don't go wasting my precious time,
Get your act together we could be just fine

I'll tell you what I want, what I really really want,
So tell me what you want, what you really really want,
I wanna, I wanna, I wanna, I wanna, I wanna really
really really wanna zigazig ha.

If you wanna be my lover, you gotta get with my friends,
Make it last forever friendship never ends,
If you wanna be my lover, you have got to give,
Taking is too easy, but that's the way it is.

What do you think about that now you know how I feel,
Say you can handle my love are you for real,
I won't be hasty, I'll give you a try
If you really bug me then I'll say goodbye.


Molnen har återvänt

Så var det slut på solsken och dags för molnen att ta över och göra staden grå, återigen. Men såhär en söndag morgon, känns det helt okej ändå. Vädret är nämligen perfekt för dagens planering. Jag ska köra igång mitt julmys här hemma! Somliga påstår, att det är alldeles för tidigt. Jag säger, att om man kan sätta igång julen en vecka tidigare, så får man en veckas extra jul. Inte sant?

Så det blir lussebullar och julmusik i samband med att jag sätter upp julsakerna i lägenheten. Gud vad mysigt det ska bli!

För övrigt, har morgonen varit precis som vanligt. Cille har än en gång kissat där hon inte borde och jag får än en gång spendera hundra år i tvättstugan för att få mina saker rena. Jag har inte heller sovit specielt gott, då katten väckt mig varannan timme (varför, i dont know...).
Men en sak som inte är den samma, som gör så att denna morgonen ändå hade en bra start är det faktum att lilla jag var ute och sprang i en timme innan frukosten.

Ni förstår... det här med pinnarna, gör mig tjock.

Kommentarerna jag aldrig sett

Wow, var kom alla dessa kommentarer ifrån?! Jag har faktiskt inte sett en enda förrän idag. Ja, tjena.
Så, tack allihopa! Hittade många fina ord bland mina inlägg :) En liten ljus glimt i mörkret måste jag säga.

Såhär en lördag kväll, uppe i k-town händer det inte så värst mycket. Jag ska snart ner och hämta tvätten för att sedan börja laga nån god mat. När väl det är klart, och ja visst fan! Jag måste städa också... När väl det är klart, DÅ ska jag träffa Joel (min nya buddy från lärarutbildningen). Vi ska starta ett radioprogram! Eller ja, vi vill starta ett, vi ska bara hitta en radiokanal som vill sända det också...

Men trevlig lördag på er allihopa! För idag, har vi det riktigt bra!

:)


Spontana helger, börjar bli min grej...

Helt ärligt, har jag varit den som planerat in i det sista om jag ska ut, vart jag ska ut, när jag ska ut, med vem... osv osv. Men! Sen jag flyttade upp hit, har det blivit flera spontana besök i Malmö, spontana utgångar här i k-town och flera spontana hemmakvällar med film. Och ja, jag gillar det!

Igår skulle jag och Joel träffas över en fika här hemma hos mig - efter det hade vi planerat att sticka till kåren för att kolla läget med dom människorna. Kåren var (som tur var) stängd, så det blev stan istället. På en av stans hetaste pubbar, sitter Johanna och hennes kompis från Stockholm och dricker. Så vi sätter oss allihopa tillsammans och bestämmer oss sedan för att sticka till Grand - det omtalade, ökända Grand <3
Kvällen blev, super lyckad och jag hade så jävla kul!



Godmorgon kattpiss

När man vaknar såhär, en lördag, lite smått bakis och rent slut i kroppens alla muskler, ja då vet man att man hade kul dagen innan. Men, man är inte på speciellt glatt humör för det. Men vill helst ligga kvar där i sängen och glo, och kanske sätta på en bra film och äta gårdagens chips. Det man verkligen inte vill, är att vakna upp till en illa luktande stank, för att sedan äta frukost i denna och tillslut upptäcka att man faktiskt själv sitter i den. Med andra ord, min katt har kissat ner min soffa. Mysigt! Och hur tvättar man en soffa dårå? Ingen aning, kanske IKEA kundservice kan svara på...


Den berusade skriver, den uttråkade läser.

Jag har nybakta lussebullat till fyllemat, vad har du?

Ja, jag tackar och tar emot. Gud har varit snäll mot mig, för en gångs skull. Fredagen såg ut till att bli... så gott som skit - fram tills jag tog en livlina (ringa en vän). Vännen ställde upp på lussefika här hemma, pubrunda på stan och sedan att dansa hela natten lång på Grand.
Det har varit en helt underbar och härlig fredagskväll. Och vet ni vad det bästa är? Jag har ännu inte rökt. Och jag har festat!

Personligen, är jag super duper imponerad - stolt - glad - I feel like Superwoman, like i can do anything! :D Fast det brukar man väl göra efter ett antal shots?

Nej, nu ska fyllot lägga sig i sängen och sova. Mmm, så sköööönt det ska bli!
Natti natti.

P.S Jag är med på 5 bilder! Ni hittar dem på Grands hemsida. Hell yeah! D.S


Solsken, underbara solsken!



Direkt från taktarassen!
Vackra östermalm,
under sina bästa dagar.


Förbannad.

Jag håller på att bli tokig på stackars Cille. Kattjäveln väcker mig, hela jävla tiden och jag fixar inte detta! Inatt kom hon upp och väckte mig vid ett flertal tillfällen. Och klockan halv sju imorse, tyckte hon att nu ska jag upp! Så hon bet mig i tårna (vilket gjorde CP ont) och jag fick snällt och vänligt stiga upp. Observera, att detta är min lediga dag. Jag skulle sova länge, för att slippa rösksuget dessa morgontimmar. Men ack nej, det tycker inte katten...

Arg!

Alltså, ingen bra start på dagen alls! Men en sak, som jag inte klagar över, är den blåa, klara himlen och solskenet som lyser upp ängarna runt om mig. För idag, är det vackert väder på Östermalm.


So far, so good.

Och tio minuter senare (det var så lång tid det tog att ladda sidan) kan jag få lov att skriva av mig lite. Jag kan nu glatt meddela att jag har varit rökfri i 14 timmar! Wow. Det går framåt. Men helt painfree har det inte varit. Jag ska vara helt ärlig. Det känns skönt att inte behöva smaka vigg, lukta cigg, se cigg osv osv. Jag kännare mig allmänt piggare, gladare och bättre utan pinnarna. Men sen är inte allt en dans på rosor (och om det nu är det, så har mina rosor äckligt många taggar). Jag känner mig rastlös och har någon märklig slags hungerkänsla, av att något saknas. Känns inte helt okej faktiskt. Men jag löser detta problemet med choklad och cheesecake, tuggumi och te.

Fortsättning följer imorgon...

P.S Glee är en väldigt speciell serie som är värd att titta på, endast i brist på annat att göra D.S

Jag shoppar loss på Maxi. Var shoppar du?

Nu har jag varit och handlat massor av onyttigheter så att jag riktigt kan kränga mig 20 kilo tjockare denna helgen. Det blev cheesecake och godis, en monster och en philladelphia ost - yum yum! Och nej, inga pinnar. YEAH! Duktiga Kristin!

Nu är det dags för matlagning av något slag. Kan inte bestämma mig för vad jag ska äta... Är ju inte hungrig :S


Jag hoppas det inte var proppen

Seriöst alltså. Om det var nån propp som gick i just min lägenhet, just nu, är det just min tur. Men när hela kvarteret ser rätt svart ut, har jag svårt att tro att det bara var jag som råkade ut för ett strömavbrott.

Men sen kan jag inte rå för att ifrågasätta detta elbolaget och dess tekniska tjotahejti.
För stormen, ja den var ju igår. Nu när det är vindstilla och torrt på marken finns där väl förfan ingen anledning till att strömmen skulle gå? Eller?

Spooky.

Jag ringer innan jag dör.

Enligt vädret på tv4...

så skiner inte solen idag. Och det kan jag bekräfta att det gör den inte heller, inte ens här på sköna Östermalm.
En torsdag eftermiddag som denna, vill man helst kura ner i sig under täcket och ligga där, med en varm kopp te (oboy innehåller för mycket socker) medan man ser en rysligt bra film (helst kärleksroman såklart!). På tal om film, så är det förhandsvisning på New Moon, efterföljaren av Twilight idag. Jag önskar, så innerligt att jag hade biljetter... Tyvärr, så får jag nöja mig med ettan här hemma i mitt eget biomörker. Och det tänker jag fan ta mig göra!



Det har nu gått 8 timmar sedan jag tog slut på mitt packe and i have no intention of buying a new one. Istället står det godis på inköpslistan. Skit samma om jag blir tjock tänker jag, bara jag inte får sån där läskig lungcancer. Inte sant?
Sen är det ju så, att jag har lovat Gynta att sluta innan månadens slut - jag håller alltid vad jag lovat. Dessutom, tycker jag att det har varit en himla massa snack den senaste månaden, and no action. Så nu vänder vi på steken och ser framemot lördagens svåra abstinensbesvär (tredje dagen är värst).

Fortfarande ingen som vill komma upp och hålla mig sällskap? :(

Allt för stora krav. Alldeles för få drömmar


Sömnbrist lider jag INTE av iaf

Jag trodde att man skulle bli piggare av att träna. Men ack nej, efter friskis stack jag hem och jag däckade i två timmar. Jätte skönt, verkligen! Men det innebär också att två timmar av min dyrbara pluggtid försvann. Jag har trots allt en hel bok att läsa, plus ett antal kapitel i en annan bok. Kanske tanken på det som gjorde att jag blev så trött?

Klockan är snart halv fem och allt jag har hunnit med idag är frukost, friskis och tupplur. Jag skulle behöva städa, för att det ser förjävligt ut här hemma. Sen skulle jag behöva få läst lite...

Kanske är det så att jag är sjuk? Jag känner mig lite smått febrig faktiskt. Men svininfluensan är det inte iaf! Hah. För den sprutan har jag genomlidit. Yeah. Good job!

Morn morn

När klockan ringde 09.00 imorse, var jag långt ifrån redo to face the day. Det blåser ute, det regnar, det ser förjävligt ut! Och jag som skulle cykla till gymmet nu på morgonen och träna - för att sedan sticka till bibblan och plugga. Men helt ärligt, så har jag ingen större lust alls att överhuvudtaget lämna min bostad idag.

Enligt tv4 vädret kommer solen på fredag! Då jävlar! Sen är frågan vad jag ska göra till helgen. Frågan utan svar... Någon som känner sig manad att komma upp och hälsa på?





Idag är första dagen på resten av mitt liv.
Det ska utnyttjas.


Dagens sista inlägg

Slutet av månaden är det slut med mitt röktrams. Seriöst.

Dessutom, den 29 decembet spelar Showtek på IN. Sjävklart kommer jag stå där och trampa loss! Jag har redan min outfit vald och det hela. Nu ska jag bara få in min lilla kropp i den också... Diet? Hm. Ja, det får nog bli så.

Men mer om det en annan dag. Jag börjar bli lite smått trött? Lika bra att gå och lägga sig. Min varma, mysiga säng väntar med lite tv-tittande och läsande (lär inte bli så mycket av det om jag känner mig själv rätt... Lär somna innan jag ens öppnat boken).

USA i Maj <3 CANT WAIT!
Godnatt :)


Är så jävla nöjd.

Dels med min nya design, men framför allt med vad jag lyckats åstakomma i min ensamhet.
Jag har på något höger eller vänster lyckats vända på livet och se det positiva med att sitta och ruttna i en lägenhet. Tänka sig så mycket man kan göra, helt ensam - Independet är inte länge bara ett ord, det är en del av mig.

Idag, steg jag upp alldeles för sent. Men skit samma, jag är ju ledig? Efter att ha kollat på "efter tio" på kanal fyra hoppade jag in i duschen för att sedan bege mig mot friskis. Hah, trodde jag ja. Nä, jag fastnade framför datorn (surprise!) och väntade med att gå utanför dörren tills det var fika dags med Marika. Lika trevligt som alltid.




Men oavsett vad, min poäng är, jag har tagit tag i mitt liv och börjat gilla läget som det är - och jag trivs förvånandsvärt bra med det. Jag har börjat äta nyttigare, träna, plugga (typ därför jag flyttade hit?) och ta ansvar för mitt liv.

WORLD, GET READY - BECAUSE HERE I COME!


Försök till en ny design

Jag ska nu äventyra med html koder så får vi se vart vi hamnar. En ny design är på G iaf.
Ha tålamod mina vänner :)

Mina älsklingar

Utan er, är jag ingenting. Tack för att ni är där, när jag behöver det som mest. Och jag hoppas att jag en dag, kommer vara där för er på precis samma sätt.

Extra stora kramar till Sofia, Mattias, Gynta, Josefin och Ida.
Ni såg mig, när jag var som osynligast.

Allt är som det ska vara

Det kommer alltid finnas de människor som inte glädjs åt dina framgångar. De som trycker ner och ifrågasätter. Och det är precis dem, som inte är välkomna in i mitt liv.

Jag har sovit fantstiskt gott inatt. Vaknade klockan 11, steg upp, åt lite frukost, tittade på tv och nu sitter jag här. Jag antar att det är dags att sätta igång pluggandet?

Men först! Ska jag ut och gå en lång och hälsosam promenad. Det behövs när ens lägenhet bara har fyra väggar.

Fler söndagar som denna hade behövts

Jag har varit pepp, pepp, pepp idag. Riktigt duktig och det enda jag hade kunnat göra bättre är mitt pluggande. Annars, har jag nog hunnit med allt och lite till.
Från ingenstans återfick jag motivationen till att träna. Och jag kan säga så mycket som att Friskis här i Kristianstad, är inte riktigt samma grej som i Malmö. Det är litet, med gamla maskinen och utan bastu. När man kommer in för första gången, känner man sig som en alien. Uttittad.

Theres a new bitch in town

Men det var riktigt skönt. Träningen, ja den avslutades senare med spikmatta och jag somnade. Mitt på golvet med spikar i ryggen sov jag i 20 minuter helt utvilad. Fabulous! Men, sen ville jag inte sluta med mitt nyttiga där inte utan fortsatte i köket med att tillaga en riktigt smaskig måltid. Det blev veggiburgare, sallad med paprika, två kiwi och ett knäckebröd. Till det hade jag alla möjliga såser (kunde inte bestämma mig för en...) och järn-rik juice + vatten att dricka.



Nu ska jag snart sätta igång och städa (igen), det blir så jävla snabbt stökigt här! Men så länge jag är klar tills klockan nio, är det chill. För då, ska jag titta på svenne-film på fyran. Yeah!

Alltså, allt som allt har det varit en riktigt skön helg. Nu är jag redo att anta nästa veckas utmaningar.

P.S Giulia ringde idag! Gud vad jag saknar den människan. Hon är min Idol D.S


Pengarna flyger iväg och det gör snart jag också

Det är en vecka och tre dagar kvar tills det finns pengar på kontot igen. Överlever jag denna personliga finanskris, överlever jag allt!
Idag betalade jag dumma räkningar (bland annat till böcker, parkeringsböter osv) och upptäckte att kvar, blev 400 kr. Inte mycket, inte mycket alls. Wtf. Jag behöver en personlig ekonom?

Men fuck det. Det finns andra saker att glädja sig åt istället. Som tex, har jag pratat med min mamma som nu är officiell sponsor till en Chicago resa i Maj. Jag ska få se mina bästisar ta studenten!!!! :D Trodde aldrig att jag skulle kunna ha råd med en resa till andra sidan the ocean. Så tack mamma! Detta betyder så mycket och min motivation sköts i höjden. Nu vill jag bara bli klar med skolan så jag kan få ååååka!

Chicago, here i come!

Och vet ni vad det bästa är? En vecka efter att jag kommit hem från Indiana, reser vi till Rhodos.
Thats right bitch. Im gettin it.

Man vet att man är vuxen när...

the hot topics of the night är yoga, vin och opera.

Den fruktade lördagen, blev riktigt lyckad tack vare en gammal vän. En vän, som trots allt vi gått igenom och trots våra olika vägar i livet, fortfarande står kvar i vått och torrt. Jag måste erkänna, att det värmer lite extra, när den som inte borde ställt upp, är den som står kvar efter stormen.

Godmorgon Lördag!

För det första, innan jag hinner säga massa annat, vill jag be om ursäkt för vissa delar i mina föregående inlägg. Bland annat vill ajg klargöra att jag var arg och ledsen igår, och självklart är det inte så att ingen ställer upp för mig förutom dan. För det är bullshit. Det finns så många som varit där för mig när Dan svek. Det finns så många som fortfarande är där för mig, och skulle göra allt i deras makt för att få ett leende på mina läppar. Så ta för guds skull inte åt er av vad som skrevs igår.

Ny dag, nya bekymmer, inte sant?
Jag har upptäckt att det första jag ser när jag vaknar (när jag tittar ut genom mitt fönster) ser jag Socialen. Så om jag skulle misslyckas, har jag nära til mitt nästa hem iaf.

Idag kommer min mamma hit och lämna julsaker. Yeah! Efter det kan det mycket väl vara så att josefin kommer på besök. Hon fick lite dåligt samvete över att ingen kunde komma, så helt plötsligt, kunde hon nog komma ändå. Vilket betyder, att det kanske blir en rätt bra dag trots allt?

Ska lätt köpa lussebullar idag <3 åh

5 timmar på msn med mitt ex? Hva sker der med verden?!

Jag sitter här fortfarande och pratar med... Dan? Så det blev trots allt inte en helt värdelös fredag. jag har fått ut massa dirty details och gossip. Riktigt härligt alltså!

Men å andra sidan, har jag inte fått städat? Och min mamma, ja hon kommer hit om 10 timmar :S Sen hade jag tänkt sova lite emellan också. Detta ska bli intressant.

Gott folk, detta är varför jag stannde med dan. Han fanns där, när ingen annan var där.

Och en flaska senare....

Nja, inte en hel faktiskt. Men en halv flaska vin har jag lyckats få in i blodet under kvällens gång och allt känns mycket bättre. Just nu håller jag på att städa och förbereda inför imorgon. Min mor kommer på besök under dagen för att dumpa mina julsaker. YEAH! Sen blir det julpynt för fulla gubbar med glögg och lussekatter. (Ja, jag älskar julen).

Sen har faktiskt Dan, den bortglömda danskjäveln tagit upp kontakten igen. Det kanske inte gick så bra med 14-åringen ändå? Hah. Tänkte väl det. Men jag klagar inte. Alltid trevligt att få veta, oavsett vem det än kommer ifrån, att man är älskad.

Sopkvast och damsugare, here i coooome!
Ja, jag måste forsätta städa...

Psykhemmet nästa?

Helt ärligt.
Jag klarade av att vara lärarnas hatobjekt under hela lågstadiet.
Jag klarade av att vara elevernas hatobjek hela mellan och högstadiet.
Jag har klarat mig på egna ben i USA som 15-åring.
Jag klarade av att gå från botten till toppen under gymnasiet.
Jag har klarat drogmissbruk, otrogna pojkvänner och våldtäckt.
Men helt plötsligt, har det slagit slint i min skalle.
Jag mår inte så bra längre...

Det sägs att efter uppförsbacken, kommer den lätta, härliga, sköna nerförsbacken. Men jag börjar tvivla, på om det finns nerförsbackar i mitt liv överhuvudtaget? Eller om Gud tycker jag ska klättra Mount Everst innan jag får vara lycklig.

Hellre ökänd än okänd

En intressant konversation kom upp idag i skolan. Tydligen har en anonym person hört mitt namn på tåget på väg hem i förra veckan. Två stycken (nu efterlysta av mig) killar har suttit och diskuterat en viss kristin assarsson från malmö med varandra. Det som blev sagt, var något om hur blond (?) jag är, ja, korkad med andra ord.
Min första reaktion,
Vem fan snackar skit om lilla mig?
Min andra reaktion,
Vad är det jag har gjort som är så himla blont?
Min tredje reaktion,
Någon jag inte känner, känner mig... Coolt.

Livet från den ljusa sidan gott folk!

And i try so hard...

So whats the point of making an effort when your getting nothing in return anyways?

Som vuxen människa finns där vissa saker man måste ta ansvar för. Bland annat, katten. Lyckligt lottad som jag är (att jag blivit kattägare...) finns där inget som heter - en helg i malmö längre. Jag måste vara hemma och mata den fyrbenta krabaten vare sig jag vill eller inte. Fullt medveten om detta, bjöd jag i förra veckan upp alla gamla godingar, det gäng jag umgicks med på högstadiet för en liten re-union. Framför allt för att det hade varit trevligt att samla gänget igen, men också för att jag skulle ha nån planer för helgen iaf. De tackade glatt ja till inbjudan och jag har sett framemot en kväll med Singstar och pub-runda på lördag.
Men, som jag så många gånger förr har fått lära mig den hårda vägen - så kan man inte lita på vad folk säger. Man bör alltid ha en plan B. Det har jag inte i detta fallet.

Tyvärr, har jag idag (två dagar innan!) fått beskedet om att ingen kan pga jobb, skola (på en lördag?), pengar osv osv. Nej, det var ju tråkigt tänkte jag och bestämde mig för att bjuda upp lite annat folk istället. Sent ute som jag är, kan ingen annan iheller eftersom de redan har planer till helgen. GAH! Antingen har jag inga vänner eller så... har jag inga vänner. Hm.

Så det får helt enkelt bli en till sån där, ensam, deprimerande helg i K-town med självständigt alkohol missbruk. Kul.

Nu är jag seriöst ledsen i ögat.

Copenhagen

Vi alla vet, hur mycket jag älskar Köpenhamn och dt faktum att jag valt att flytta till Kristianstad istället för över sundet, förvånar väldigt många. Men något som man inte får glömma, är att livet slutar inte, bara för att jag pluggar just nu. Om 4 år är jag än en gång fri från allt vad skola heter och då, är det dags att förverkliga den dröm jag haft länge. Jag ska flytta till KBH downtown.

För en gångs skulll, har jag ett mål. Är det inte fantastiskt?

Ingen svininfluensa här inte!

Smärta i min arm. Som tur är har farfar sponsrat mig med treo comp och allt känns okej ändå.
Igår var jag i Malmö och blev vaccinerad. Det gjorde faktiskt inte det minsta ont att ta själva sprutan, det kändes inte alls om jag ska vara helt ärlig. Däremot, har jag inte kunnat sova ordentligt pga att min arm den vill inte sluta krampa! Men än sålänge är det den enda biverkning jag fått, vilket känns helt okej. Jag räknade ju med att ligga hemma i feber idag, men ack nej, jag känner mig frisk som en nötkärna! Underbart. Även om jag faktiskt ligger hemma ändå. Vi är trots allt lediga idag, vilket känns helt fantastisk. Sen det faktum att jag måste plugga, försöker jag att förtränga.

Cille är fortfarande vid liv, hon verkar trivas rätt bra här hemma hos mig och jag - ja märker inte av min allergi alls! Kanske är det så att jag kan ha katt? Om det är så, blir jag jätte glad =) För det är trots allt så, att även om Cille bara är en katt, så blir det lite mindre ensamt i mörkret. Dessutom, håller hon mig här uppe i K-town. Nu kan jag verkligen inte åka ner till Malmö bara sådär, över en helg. Istället, får jag glatt stanna här och träffa nya kompisar. Super duper. Marika, du kanske ska satsa på en katt du med?


Home sweet home

Så var maten klar och det doftar varma mackor i lägenheten. Mums! Till kvällsfikat ikväll har jag köpt pepparkake-ballerina (riktigt goda!) och en luseebulle. Lite jul-känsla kan behövas när det går mot mörkare tider :) Och med katten i huset, känns det som ett riktigt hem.

Imorgon är det tisdag... Det är dags för vaccinering. Jag har lovat mor min att ta sprutan, så då får jagt väl göra det. Dör jag så dör jag, överlever jag, så är det väl bra. Fy fan vad jag är rädd alltså! Vill inte, men hoppas på att jag gör det rätta.

Sen måste jag också meddela att jag fick ett mejl idag, från Kyle. Min underbara Kyle! <3


Jag har fått en kompis

Hemma igen, efter en helt fantastisk helg. Jag gjorde helt rätt i att åka hem till Malmö i fredags!
Jag har fått spela biljard, träffa en gammal goding, tagit en pinne, supit skallen av mig och dessutom - räddat en katt. Och på tal om katten, så har jag en ny rumskompis här hemma. Trots allergin, så bestämde jag mig för att ta hand om den hemlösa katten som sprang omkring ensam i Klagshamn. Vilken gullegris den är! Och jag slipper vara ensam. Fantastisko.

 

Sen, hade jag jätte gärna berättat om gårdagen - för fy fan vad kul vi hade! Men tyvärr, är minnesluckorna för många.


Step by step...

Vad tänker man med, när man sätter in en tre timmars lång förläsning med start klockan nio på morgonen? Jag tror, man inte tänkt alls. För en sak som är säkert, är att man orkar inte sitta koncentrerad i tre timmar i sträck, och speciellt inte direkt på morgonen när man är nyvaken. Eller är det jag som har helt fel?

När jag väl kom hem, för ca två timmar sedan bestämde jag mig för att ta tag i städandet som behövde göras. Bland annat, diska, ta ut sopor, damsuga, torka... osv osv. Nu är jag officiellt klar. Synd att det inte är någon mer än jag som får njuta av det :/ Ja, det blir allt ensamt ibland.

Sen har jag investerat i en bok "I have a dream". I den, har jag klistrat in all möjlig inspiration, tips, minnen - ja allt som får mig till att le. Den boken, tänkte jag plocka fram varje gång jag behöver lite extra motivation till att fortsätta livets eviga motorväg.

Yes.

Och det här med att sluta... jag har klarat mig hittils. Men helt seriöst, fyyyy vad det kliar i mina fingrar! Tredje dagen är värst, inte sant? För jag hoppas verkligen att det inte blir värre än såhär. Då är jag rökt.


Studentlivet i all ära.

I blåst och snö-stormens värld, finns där inga varma undanflykter...

Imorse var jag på besök hos min lärare för att diskutera den rapport jag skrev för två veckor sen angående min praktik. In gick jag med ett stort leende på läpparna, ut kom jag förbannad.
Det jag hatar mest hos lärare är att man koncentrerar sig hela tiden på det som kan bli bättre. Ja, självklart är detta en del av jobbet då det är en drivkraft som för eleverna framåt. Men... Newsflash, vi alla behöver beröm för att orka drivas framåt.
Men fuck det. Jag får helt enkelt driva mig själv.

Ikväll, hoppas jag på att få läst klart det som ska läsas och få min VFU-rapport färdig, så jag kan avlsuta moment 1! Tyvärr, har jag ingen större lust att varken läsa eller skriva. Det är kallt ute och allt jag vill, är att hyra en bra film och gömma mig under mitt täcke resten av kvällen (med lite oboy såklart). 
Dock, som student får man aldrig som man vill. 

Rädda mig, någon? 


Myskväll <3

Efter att ha gjort att som göras skall idag, bestämde jag mig för att spendera tid på att göra det extra fint i lägenheten. Massa ljus brinner runt omkring mig, i bakgrunden spelas kärlekslåtar på låg volym och här sitter jag - i myskläder och dricker varmt te.
Men det saknas någon...

Tänker tillbaka på vår sommar tillsammans. Kan inte sluta hoppas på att det kommer en dag det blir vi två igen. Baby, du är allt jag någonsin önskat mig


Kvällens middag, ja till och med den, spenderade jag lite extra tanke över. Det blev potatisgratäng med vegitarisk köttfärs. Mums! Mästerkock for sure.


Tråkig vardag i all ära

På något höger eller vänster, verkar det trots allt vara så, att när man förlorar det ena, kommer det andra. Och tur är väl det... Men frågan är, is it worth opening up, the healing wound inside? Only time can tell.

Med halvöppna ögon lyckades jag ta mig till skolan imorse. Överraskande nog, verkar Moment 2 vara jävligt intressant faktiskt. Det handar om att granska vetenskapen kritiskt, och gud vad kul det är att få ifrågasätta allting - och ta reda på sannolikheten till saker och ting på egen hand.
Dessutom, kan jag stolt meddela att jag för första gången upplevt direkt beröm av en lärare. Ni vet hur jag kan vara ibland, med alla mina filosofiska, konstiga tankar som få anser vara av någon vikt alls. Ja, min lärare råkade överlyssna en av dessa och wow, vilket reaktion. Hon bokstavligt talade jublade av lycka, över att hon äntligen fått en elev som kunde analysera runt vetenskapen. Yes!

Inte nog med att jag gjort ett bra jobb i skolan, jag har även handlat mat på Willys. Inte en enda onyttighet! Nej, inte ens pinnar. Kan Kristin vara på väg mot en hälsosam livsstil? Kan det vara så, att Kristin börjar hitta tillbaka från den där stresshålan? Ja... så kan det mycket väl vara.



Och på fredag, återvänder jag till Malmö...
"av längtan till dig"


The differences between you and I

You drink wine, i drink vodka.
You wear high-heels, i like sneakers.
You party like Clinton, i prefer Lindsay.
You get the busy-tone, because i get the morning after call.


Återigen, tappar jag spåret och trasslar mig in i skogen

Det är riktigt skrattretande. Att man går raka vägen in i fällan, om och om igen. Ibland, känner jag mig som en guldfisk med 2 sekunders minne. Man simmar runt i sin lilla skål, och varenda gång man kommer till andra sidan får man hopp om att man kommit till ett nytt ställe. Men ack nej, det är samma träsk som man vandrat i miljontals gånger förr. Frågan som man inte heller kan låta bli och ställa sig, är jag verkligen fast i den här jävla runda skålen, eller finns där en väg ut?

Igår var det fest, chill-krök eller sundsbro reunion - kalla det vad du vill, vantrvides gjorde jag iaf. Inte ens fem år senare, har folket förändras, tagit sig i kragen och växt ur deras herarki. Illa. Som tur är finns det något som kallas för vodka, vilket är en hur bra flykt från verkligheten som helst. Och tro mig, det behöver man, i kombination med kompisar utan liv (som man kan smsa hela natten lång).

 

Klockan 02.15 kom Robin och räddade mig från helvetet, då var det dags för efterfest i stan. Jag ringde upp Boffe och sen satte festen igång och slutade vid halv åtta imorse. En riktig galen helg, med massa drama och alldeles för mycket tjejer vi inte tycker om.

 

And i cant fucking wait to go home.

K-town<3


RSS 2.0