Klockren lycka

Vilken känsla. Obeskrivligt.
Att få resa sig upp, samla ihop papperna och andas ut.
Tenta-tiderna är över för denna gången. Nästa period börjar i December.

Jag är så jävla lycklig.

Igår, tänkte jag fira och det gick så pass långt så att jag köpte en drink på Möllan (senast, var när Char var på besök och hennes kort inte fungerade). Riktigt gott och lycklig blev man på köpet. Tyvärr, gick inte allt som tänkt. Självklart, var det pga en kille, vad annars liksom? Men leendet på mina läppar satt som berg i jorden och försvann inte för det.
Det finns bättre kukar att få


Med huvudvärk och vätskebrist tänkte jag bege mig ut på äventyr. IKEA, Mobilia? Tjaaa, vad som helst som inte innebär att sitta hemma fungerar för mig. För när jag väl är i Malmö (även om det blivit väldigt mycket på senaste tid), måste jag för fan njuta av storstaden. Och sen... måste jag också erkänna att Köpenhamn låter så frestande. Men ack nej, pengarna tar mig inte enda dit.

 


Power till Rosa Power och en extra louge till han som byggde Malmö Arena. Bra gjort!Just nu på tv3 är det Rosa-bandet galan och jag sitter som klistrad, i hopp om att de når sitt mål på 50 miljoner kronor till forskningen.

Det är helt otroligt, vad ett samhälle kan åstakomma, när vi alla jobbar tillsammans. Tänk om alla problem hade kunnat lösas genom en stor gala. Tänk om vi alla hade kunnat vara så generösa fler dagar på året, än idag och julafton. Då tror jag vi hade haft en vacker framtid framför oss.

Jag tänker bidra till en bättre värld här och nu.
Delar av mig tvivlar på att jag kan, delar av mig vill inte, men de flesta delar av min kropp har längtat efter denna dagen. Ja, nu slutar jag upp med pinnarna.
Jag har ca 10 kvar, och det blir mina tio sista.

De pengar jag sparar, de ska in på ett konto, ett sparkonto. Och det i sin tur, ska användas till något av värdighet. Nej! Inte en ny jacka, och inga nya skor. Utan snarare, något som kan bringa lycka till fler människor än mig.

Ja, det är mitt bidrag till cancerforskningen. Ett mindre fall att ta hand om och leenden som förlänger livet.

Ett djupt andetag... nej, inte ens det hjälper!

Med bakad potatis i ugnen och project runway på tv, förbereder jag mig inför tentan imorgon. Nervös, är bara förnamnet på hur jag känner mig. Egentligen, så är det bara ett prov för att se hur mycket jag lärt mig. Mer än så är det inte och jag får ju lov att göra om tentan 4 gånger! Men... det går inte in i skallen. Känns som att min värld går under, om jag inte klarar den. Tur nog, så gör den faktiskt inte det.

Och på kärleksfronten, kan jag inte sluta ifrågasätta gubben med pilarna. Varför skjuter han alltid på fel killar för? Drömprinsen, kom fram ur ditt krypin. Jag behöver dig, more than ever.
Och med vissa sms i åtanke, finns där en litet, ytte-pytte chans för att han dyker upp till helgen. Annars, får jag fortsätta mitt sökande eller gilla läget som Miss Independent.
Årh.


Jag ser inget misslyckande framför mig, jag ser istället möjligheter till att få göra ännu bättre ifrån mig.

Det regnar även i Malmö

Imorse, klockan 06.45 ringde klockan. Upp steg jag, utan några större problem för att köra mamma till jobbet (så att jag kunde ha bilen under dagen). Tanken var, att direkt efter skulle jag till bibblan och plugga. Men ack så fel man kan ha. Bibblan öppnar först klockan tio och jag fick glatt fundera ut ett nytt ställe att vandalisera. Latin! Självklart! Bara det... att det är höstlov, och även latin har stängt.
Så jag fick helt enkelt korsa staden och köra hem igen. Yeah.

Men jag känner tyvärr inte att jag får mycket plugg gjort, eftersom lillebror min har kompisar här hemma och tro mig - de är så långt ifrån en lugn studiemiljö man kan komma. GAH! Så jag får väl återvända till staden inom kort. Har dock en liten tanke på att köra bort till friskis och träna lite först.

The träningsnarkoman is back! =)


Häng mig?

Efter ett totalt fiasko till redovisning idag är jag på väg tillbaka till Malmö för att hitta motivation.
Här på tåget händer inte ett piss, har fått världens sämsta plats och allt är bara kasst. Som ni säkert märker är jag på skit dåligt humör, men vad ska man begära, när man precis kuggat en tenta pga någon annan än en själv. Fuck grupparbeten.

Det ska bli mysigt att få komma hem till min familj iaf. Är det något jag saknar, så är det middagsbordet. Att sitta där, på kvällarna, prata av sig och känna sig älskad är något utav det bästa som finns.

Hem ljuva hem.

Om det inte fungerar, prova något nytt. Ge upp? Vad är det?

Det blev aldrig något friskis och svettis för min del idag. Däremot, blev det två långa powerwalks. En imorse och en nu under kvällen. Så jävla härligt! Även om vädret suger, fungerar mina endorfiner fortfarande.

Sådär jätte mycket plugg har det inte blivit av idag, tyvärr. Men jag har gjort det som skulle göras, så jag känner mig ändå rätt nöjd. Dessutom har en sjukt het granne flyttat in precis mittemot mitt fönster. Eye-candy, säger man aldrig någonsin nej till!

Sen har jag funderat och debaterat med mig själv om jag ska åka hem till Malmö, eller om jag ska stanna här. Och jag tror faktiskt att det blir Malmö imorgon. Lite rädd är jag, för att jag inte ska få något plugg avklarat, eftersom jag vill träffa alla underbara. Men å andra sidan, pluggar jag inte bättre när jag kommer höra mitt eget eko i tre dagar i sträck.
Därför har jag kommit fram till en plan. Kvällarna är heliga, jag ska få lov att träffa så många människor jag vill. Dagarna ska dedikeras till Stadsbiblioteket, Friskis och möjligtvis, lite shopping. Anledningen är, att då får jag lite av allt. Genom vännerna, har jag kul och kan slappna av, genom motion kan jag prestera bättre och må bättre och slutligen, genom stadsbiblioteket får jag min studiemiljö som är nödvändig för koncentrationen och plugget.

Ska jag klara tentan?!
Att jag ska!


Söndagar mindre depp, mer pepp.

Glöm nu förfan inte att ställa om klockan! Ingen vill väl komma en timme för tidigt till jobb eller skola? Nej, precis.

Jag är lite sugen på friskis idag. Kanske ska man ta och börja träna igen? Jag har trots allt fem gratis gånger på friskis och det är klart jag måste utnyttja dem! Jag blev själv lite chockad över min motivation till att röra mig. Kan det vara så, att jag tröttnat på att sega här hemma?
Ja, det finns inget ont som inte kommer med något gott.

Så nu tänkte jag ta på mig, sticka ner till friskis för att sedan komma tillbaka som en ny människa till lägenheten - för att då börja plugga på allvar (observera att jag faktiskt har läst en halv bok hittills).


Följande bild hittades på grans hemsida.
Här kan ni räkna med att hitta mig framöver :)


Loneliness knows me by name

Vilken sjukt tråkig lördag!

Egentligen, var detta här precis vad jag ville ha. En tråkig dag, så jag kunde få slappa för att sedan kunna plugga satan inför tentorna nästa vecka. Tyvärr, har jag inte kommit så värst långt med pluggandet, utan har istället kört fast på facebook - som vanligt. En fundering, är att jag nu stänger av min dator och kollar på en film, och i pauserna, försöker strukturera upp hur jag ska plugga.
Jag har trots allt en hel dag imorgon, en halv dag på måndag, en hel dag på tisdag och en halvdag på onsdag. Sen hade jag några tankar om att komma ner till Malmö onsdag kväll, för att få tänka på något annat än bara pluggandet. Men man vet aldrig hur det blir med det. Nästa helg, ska jag festa järnet dock. Då är jag klar med Moment 1 och det ska fan firas.

Och för att prata om något annat än tråkigheter... så är jag otroligt stolt över att jag stannade här uppe denna helgen. Att skaffa sig ett kompis-gäng här uppe, har varit mitt mål. Och det har jag uppnåt. YES. Nu slipper jag officielt gå runt ensam, när jag inte har lust till det. Det är något jag eftersträvat länge!

Efter en panpizza och massa juice, tänkte jag bege mig mot soffan. Filmtime in K-town. Det ska bli niiiice.
Och ja, imorgon, då jävlar börjar dieten för att kunna prestera maximalt på tentan på fredag. Yup.


Fabulous night.

"See its friday night, and i just got paid. I done a hard week, now its time to celebrate"


Från att inte ha någonting gick jag runt igår, till att få allt jag ville ha. Det hela började med ett litet sms, där jag frågade Johanna från klassen om hon inte ville med ut och fika. Och jo visst ville hon det.


Fikan blev till middag, middagen ledde till kvällens första smirre, vilket sedan ledde till en pub-runda och Grand som slutstation. En grymt härlig kväll, helt spontan och helt galen.


Men tyvärr, ledde Grand i sin tur till bakfylla. Så även om tanken var plugg hela dagen i och med att jag har tenta nästa vecka, så orkar jag inte. Hela kroppen är Drained, helt slut och nej, allt jag vill är att mysa framför tvn och tjocka mig.


Det är lördag kväll, och jag ska bara mysa. Kan ju hända att jag tar upp min kurslit när tvn tråkar ut mig :)


Lyckas med allt, förutom att öppna dörren. WTF

Klockan ringde, ett tecken på att den tyvärr redan blivit 7. Jag öppnade ögonen, men ack nej, längre än så kom jag inte i mitt vaknande. Jag vet inte vad det är som har hänt med mig på sista tiden, men jag kan bara inte stiga upp?!
Ja, iof, så lyckades jag faktiskt kliva upp, dock en timme senare. Jag tog på mig, satte upp håret, käkade frukost och packade min väska. Och precis när jag skulle gå utanför dörren, kände jag att nej. Jag vill inte gå till skolan idag. So guess what? jag slängde av mig ytterkläderna och dunstade ner i soffan istället. Och där, ligger jag fortfarande.

Illa.

Igår kom chocken. 23 kronor kvar på mitt konto, och det är två hela dagar kvar tills löning. Whats up with that... Panik panik panik. Det blir bara till att ringa morsan tänkte jag, men... Så kom jag ju på att jag har fan ett konto till. Mitt DK konto. Och tacka gudarna för det! Så, nu är jag rik igen. Yeah.

Idag kommer Sofia förresten xD Fan vad det ska bli niiiiice. Men innan hon kommer, väntar en lång dags pluggande och städande... Ouch.


När drömmen, blir till verklighet

Imorse slog jag nog världsrekordet i att snooza. 1½ timme, var femte minut, klickade jag på knappen. Och under tiden, drömde jag om min födelsedag (som inte är förrän i juli nästa år?). När jag väl lyckades öppna ögonen och komma tillbaka till verkligheten kände jag något jag inte känt på alldeles för länge. "You know your in love, when reality becomes better than your well known dream"
Försenad till skolan var jag också, med gårdagens smink och mina slaskiga kläder. Men som tur är, är det inte utseendet som har betydelse för tentorna.

Väl hemma, gjorde jag ett gott försök till att städa men ack nej. Jag kom inte långt, eftersom gossip girl härjade på kanal 5, fram tills nu. Illa illa. "Bara ett blogg-inlägg, så tar jag tag i det..."
Yeah right.

Facebook nörd som jag är, lär jag hänga där ett tag. Sen är det fika med Marika på G. Och idag, har hon med sig en hemlig gäst... Eller ja, det är Joel som kommer med överraskningen, spännande!
Men tillbaka till facebook. Idag, när jag satt och kämpade med att skriva ett grupparbete, kunde jag inte låta bli att nörda mig lite i skolan också. Rövhålets status, "...jeg er ligeglad med bitches" liked by Anja. Psch. Det är just därför, jag inte sitter hemma hos honom och låter mitt liv gå upp i rök - bokstavligt talat. Istället, sitter jag med rak rygg och med framtiden i mina händer.

And i sure hope, you regret the choice you made. Because in the end, she will still be underneath you while ill be flying up high.


Check!

Så kan man bocka för den första examinations uppgiften och sträcka på ryggen.
Jag har under två timmar, åstakommit en sex sidor lång uppsats om ledarskap och värdegrund i praktiken. Absolut hel nöjd och ja visst, axlarna känns lite lättare än innan - trots att jag har två skönlitterära böcker att se framemot resten av kvällen, där genus perspektivet ska analyseras. Yeah.

Tråk, tråk tråk.
Men å andra sidan, så väntar där några högskolepoäng runt hörnet. Niice!

Tillbaka till pluggandet.

Ännu en dag i K-town


På bara några få sekunder, kan allt du hade ha hunnit rasa. Likaså, kan det resas lika snabbt igen.
Efter en alldeles för lång dag i skolan, med alldeles för mycket sömnbrist har jag anlänt till min soffa för att kura ihop mig i höstmörkret tillsammans med Gossip girl.

Kvällen, ja den ser ut som den alltid gör. Jag hade tänkt mig en stunds pluggande, lite myspys vid tvn och självklart, den ökända micromaten.
Because i can finally see,

a light at the end of the tunnel.


Underbara måndagar...

Tänka sig, att det kan kännas så fel, men ändå bli så rätt.
Godmorgon alla nära och kära. Det är en mulen morgon här i Kristianstad och jag önskar jag hade kunnat sitta här hemma, kolla på film och bara slappa men, tyvärr går det ej.

Imorse steg jag upp klockan 05.15 för att ta tåget hem, eftersom jag missade det igår kväll, av olika anledningar... Och ja, helgen har varit mer än lyckad.

Fler detajler kommer när jag får mer tid,
nu måste jag till affären och handla lunch till senare idag.

XoXo


Jag älskar kärlek

Laddad inför kvällen, med packning på ryggen beger jag mig nu mot Malmö.
Ikväll står det film på schemat tillsammans med Boffe, och imorgon är det fede fest hemma hos skruven. Ja, jag vet inte om en helg kan bli så mycket bättre än såhär?

Sen för att uppdatera er på trekantsdramat, så har jag nu försagt mig. Bra, dåligt? Ja, anja vet allt iaf. Woops. Sorry danniboy.


Drama och plugg - perfekt kombi

Bitch fight. Lite smått kul är det faktiskt.
Facebook, anja, dan och jag. The perfect combination. Och ja! Char också :P Hon har lyckats blanda sig in i det hela. Underbart med lite action i vardagen. Det behövs liksom, speciellt när skolan tar upp all tid.

Min spis kommer idag! Nästan bud på att stanna i kristianstad ikväll, bara för att få lov att laga mat. Inte för att jag har något att laga? Eller där ljög jag.... 10 packet nudlar står faktiskt och väntar i skåpet. Hell yeah.

Men nu ska jag tillbaka till pluggandet.
Värdegrund, ja vad är det för något, egentligen?


Man vet att något är fel när...

...man vaknar 05.30 och springer upp ifrån sängen.

Efter många och långa drömmar om toaletter upptäckte jag imorse att jag fått urinvägsinfektion. Jag gillar inte det här och just nu, har jag ingen större lust att varken gå till skolan eller att åka hem till Malmö idag. Men gud verkar aldrig bry sig om vad jag vill och det gör han inte heller idag.

Så det är bara till att gilla läget, inse fakta och dra sig i kragen.
Mina vänner depends on me.

Mög.

Ett litet sms, som gör så mycket

Ännu en dag i gråa Kristianstad har snart passerat. Men jag har faktiskt fått något gjort idag. Tyvärr, tar pluggandet aldrig slut på högskolan, så därför kan jag knappast påstå att jag är färdig. Har fortfarande två böcker kvar att läsa, tre artiklar och en lång uppsats att skriva. Men vet ni vad? Det gör ingenting. Har ändå inte mycket annat att roa mig med såhär, en torsdag kväll.

Eller mja, det där var nog inte helt sant.

Jag hatar att erkänna det och egentligen, borde jag inte säga något alls.
So let it be, our dirty little secret.
Det pirrar i min mage... and Dan has nothing to do with it.

Hm.


Jag har det bra

Helt plötsligt, sådär från ingenstans så är det torsdag?! Dagarna går rysligt snabbt när man har kul och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag har ju min första inlämning nästa vecka? Ja... det är exakt en vecka kvar idag. Dags att börja på den kanske?
Stress, stress, stress.

Till något roligare. Jag var i Malmö och Köpenhamn tisdag + onsdag och hade the time of my life. Jag umgicks rätt ordentligt med svinets tjejkompisar, och kom fram till att vi hade super kul tillsammans. Det upptäckte nog svinet också, med tanke på hans förvånande min. Sen har jag officielt brustet ett hjärta, för att jag sov där jag inte borde sovit. Jag kan inte säga det tilltäckligt, men Karma is a bitch.

Jeg er så ligeglad.

På vägen hem från KBH hämtade jag upp Ida, och vi stack iväg till entre och shoppade loss. Jag köpte en skit cool jacka, halsduk, mössa och en Monster. Fantastiko.
Super nöjd Kristin, fick senare ta tåget hem igen, anlände klockan 23.00 och därmed försov sig till föreläsningen. Typiskt mig.

Men nej, nu får jag fan ta mig börja pluggandet.

Pretty, wonderful wonderlandGodmorgon allihopa!

Idag är det en bra dag. Även om det är iskallt ute, jag har inte hunnit med min kaffe och mitt hår ser förjävligt ut så känner jag, att idag är det en bra dag. Jag lyckades stiga upp o tid (har inte hänt på hur länge som helst), vilket innebär att jag hinner med att blogga lite innan skolan. Jag har ätit en stadig frukost och känner mig redo för att sätta mig ner och koncentrera mig på hållbar utveckling.
Senare idag, ska jag lämna in min ansökan till Studievägledarna angående byte av inrikting. Jag erkänner, högstadiet tog aldrig kål på mig. Snarare,var det tvärtom...
Mer om det, kommer i december!

Sen ser jag helt otroligt mycket framemot att besöka farmor och farfar i Malmö ikväll. Det ska bli mysigt med lite kaffe och kakor och skitsnack. Efter det, kommer det jobbiga.
Det är dags för att besöka Danmark. Jag ska träffa Dans tjejkompisar (?), då vi tänkte köra in till Köpenhamn tillsammans och efter det, ska jag hämta upp min klocka hemma hos svinet. Vi får väl se hur det går.

To be continued...


Footprint test

http://www.myfootprint.org/en/your_results/?id=679689

Ja, om alla hade varit som jag hade vi inte behövt mer än en jord. Hm. Värt att fundera över.
Gör testet du också, och se var du ligger på skalan! =)

Nyttighet efter nyttighet

Dagens stora projekt har varit att organisera. Under de närmsta två veckorna kommer jag att skriva 4 stycken examinationer, och det kommer vara ett helvete att plugga om jag inte får ordning på det hela.
Så just nu sitter jag med fyra olika mappar med papper, där var och en har en förstasida med namn efter examinationen. Känns super skönt.
Sen har jag skrivit ut all kurslit som behövs, nu ska jag bara läsa den också.

Förövrigt, har jag försökt att vara nyttig på många sätt och vis. Jag har handlat, och på köplistan stod där följande:
-Smör (bregott som är det enda utan e-ämnen)
-Sylt (krav-märkt)
-Vegitariska hamburgare
-Mörk choklad

Mums.

Och imorgon gott folk, då smäller det.
Stackars lilla Anja. Hon kommer att bli förkrossad den dagen hon förstår betydelsen av "Karma is a bitch".

Tihi.


Också börjar vi om från början...

Saker och ting har väl inte gått sådär jätte bra, och jag är inte heller hel nöjd med mina insatser jag gjort. Varken i skolan eller på fritiden. Men som Sofia alltid säger, måndagar är perfekta för en ny start. Det håller jag helt och hållet med om!

Jag har funderat lite över det här med delmål och mål i livet. Kanske hade det hjälpt lite på traven att sätta upp några sådana?
Eftersom jag är helt otroligt dålig på att ha nog med tålamod med saker och ting, kanske det hade varit en bra ide med vecko-mål, som skrivs ner varje söndag, då även föregående söndags mål kan utvärderas?

Aboslut tänker jag prova, för fungerar det, är det guld värt.

Saker och ting som jag skulle vilja uppnå innan år 2009 är:


Nå min målvikt (framförallt tappa det där extra fettet som inte hör hemma på kroppen)
- detta kan utföras genom motion, hälsosam kost och mindre lathet i allmänhet.

- och jag gör det för att må bättre och trivas bättre med mig själv.

Bli minst godkänd på tentorna,
- detta uppnås genom att läsa det som skall läsas, anteckna mer och framförallt, att inte vara frånvarande.
- och det här gör jag för att kunna kämpa vidare i min utbildning till det yrke jag alltid drömt om att ha


Rensa ut garderoben och få in nya, snygga, ordentliga kläder
- jag måste spara pengar, så jag har råd att köpa kläderna, sen är det bara till att vara stenhård när jag ska rensa ut och slänga allt som slängas bör.
- vill jag göra för att känna att det är roligt att ta på sig på morgonen, och för att sedan kunna gå med rak rygg hela dagarna och bli tagen seriöst.


Glömma bort drömkillen och bli independent
- kan utföras genom att umgås med massor av vänner, vara egotrippad (och våga inse hur skönt det är!), undvika romantiska filmer och se komendier istället. Försöka älska och bli älskad utan kärlek involverad, typ, skämma bort bästisen istället för killen, eller ha myskvällar, osv.
- endast för att jag måste lära mig att hantera livet utan fucking asset i dk. Och ja, självklart för att jag ska kunna klara mig utan en kuk i mitt liv. För det kommer alltid komma tider, då man står där själv igen.


Sen tycker jag det kan räcka med mål. Jag har trots allt inte mer än drygt två månader på mig.

Och delmålen för denna veckan är att inte lägga mer än 60 kr per dag, ha minst en filmkväll med en kompis, skriva ner 2 nyttiga recept och laga dem, ta igen det jag missat i skolan och gå en lång promenad.


Känns rimligt. Och nu tänkte jag säga godnatt,
det är trots allt en ny dag imorgon.


Även en helg som denna har dess slut

Det har varit en ordentlig helg med alla möjliga märkliga händelser. Och jag har kommit fram till en sak, är det något jag kan så är det att göra det jag vill.

Fredag,
Ida kom på besök och det blev fika, shopping och vin. När hon sedan tog tåget hem, stack jag vidare till Marika, för att sedan besöka grand. Wow vilken kväll. Jag var totalt borta, men vad gjorde det, när jag hade min beskyddare vid min sida fram till gryningen?


Lördag,
Klockan åtta vaknade jag och insåg att jag hade tvätt-tid. Alltså, på fyra timmars sömn steg jag upp för att tvätta. Galet? Ja, lite smått. Men det nyttiga jobbet slutade inte där. Direkt efter tvätten var klar var städningen nästa på schemat. Efter en lång dag av förbredelser, dök Malmö-brudarna äntligen upp! Och fan vad kul vi hade (trots svek från det andra laget... hm).
Vi åt bakad potatis, lagad i min mikrovågsugn (eftersom jag inte har någon spis än), och det blev faktiskt jävligt gott. Mums! Till efterrätt blev det chokladpuddig, chips och godis. Självklart, i samband med matchen mellan Sverige och Danmark. Stämningen i lägenheten var obeskrivlig, skrik, skratt, tårar, glädje, ilska. Danmark vann, inte bara matchen... utan på andra sätt också... :/ När tv-tittandet dog ut, dansade vi för resten av slanten. Class <3

Söndag,
Att vakna upp med de bästa en söndag morgon, var helt klart underbart. Bullar till frukost, film till lunch och massa skitsnack till eftermiddagsfikan.
Bättre, blir det inte.
Eller?


Bra jobbat Kristin!

Absolut super nöjd med min insats i skolan idag. Jag har hållt i två hela lektioner, och det gick över min förväntan. Eleverna lyssnade, var intresserade och respekterade mig! Och tro mig, det är inte så lätt som det ser ut. Det är lite knepigt, och absolut inte självklart att få uppmärksamhet från vilda 10 åringar. Så stolt, går jag med ryggen rakt och ler för mig själv. Jag har lyckats.

Robin var på besök idag också. Det var bara pricken över i:et. Det blev lite vattenpipa, pizza och massa skitsnack. Tanken var, att jag skulle kolla film också... men så blev klockan mycket och jag blev trött. Faktum är, att jag tror det är läggdags för mig när detta inlägget är avslutat.

Men genrellt sätt, så har jag det bra. Ska bara komma igång med mitt pluggande också. När jag väl gjort det, finns där inte mycket kvar att klaga på. Och imorgon, är det nior till hundra procent på schemat.
Tro det eller ej, men jag gillar dem. Vem vet, en vacker dag kanske jag slutar som högstadielärare trots allt.

Dagens låt,
Patron tequila


Runt mitt lill-finger

Det blir ju så, att när man lärt känna en person vet man dess svaga punkter. Sedan, med basic psykologi är det rätt lätt att få människan i fråga, att göra nästan vad som helst. Och om man själv är medveten om hur andra kan manipulera en själv, lär man aldrig hamna där själv.

Och ja, det är tydligt bevisat, att mögsaken fortfarande snurrar runt, runt, runt mina fingrar.Middag... eller inte middag

För att fortsätta på förra inläggets rubrik, så har jag ett annat problem (som säkert redan listats ut av de klipska).
Vad tusan ska jag proppa i mig ikväll?

Alternativ 1,
Toast med ost

Alternativ 2,
Toast med jordnörssmör

Alternativ 3,
Toast med marmelad

Totalt hopplöst val.

Vuxenlivets problem...

Innan för dörren låg ett brev från mitt el-bolag, jag öppnade och fattade ingenting. Då är det tur att man har telefon så man kan ringa morsan och be henne förklara vad det är för något märligt brev jag fått. Förklaring fick jag, men klokare blev jag ej.

Praktiken, har varit riktigt jävla fantastisk idag! Gud vad jag är stolt över mig själv. Första gången, jag verkligen känner att det faktiskt går bra och att jag kanske har en framtid som pedagog trots allt. Tummen upp, klapp i ryggen och leendet på läpparna. Livet rullar på.

Gårdagen, knappast den bästa dagen i mitt liv. Jag har förlorat, än en gång, och denna gången på riktigt. Någon som vill följa med till Köpenhamn och kräva min DG klocka tillbaka från aset? =)
Nej, men seriöst. Jag ger upp, jag orkar inte längre hålla på. Det är dags för mig att hitta någon som faktiskt uppskattar den Kristin jag är. Och ja, vart hittar man honom då? Grand på fredag eller Klass på lördag kanske?! YES.
Ska bli så otroligt kul att få lov att festa loss till helgen. Sprit-skåpet är laddat och för-festen är planerad. Kanske borde sätta upp varningsskyltar runt om i K-town också?Westside - eastside,

K-town down.


... och efter regnet kommer solen

eller?

Just nu ser det mörkt ut. Väldigt mörkt ut. Jag tror jag trillade ner i det svarta hålet utan att själv märka det. För en sak som är säker, någon satte på locket och det är kolsvart utan förvarning. Jag orkar inte mer, jag pallar verkligen inte längre. Jag vet inte vad jag gör för fel, eller vad jag gjort för att misslyckas. Seriöst. Jag är så jävla clueless, its not even funny no more. Eller nja, där ljög jag nog. Jag vet precis vad som händer. Men jag gillar inte det jag ser.

Confusion is a state of mind, denying the truth

Efter solen kommer regnet

Hemma igen och det är Gossip Girl på tv. Jag sitter fast klistrad i soffan och njuter av det liv jag inte lever.

Många tankar har snurrat igenom mitt huvud idag och klokare vet jag inte om det gjorde mig. Känner mig snarare mer förvirrad än någonsin. Och ibland undrar jag, varför jag inte bara kan tycka och tänka som alla andra normala människor...

Sen ska jag ha min klocka tillbaka. Seriöst, jag klarar mig inte utan den. Dessutom, hur ska jag kunna släppa honom när han har det mest värdefulla jag äger?

Och nej, det är kanske inte klockan jag pratar om i detta fallet.

Goodmorning sunshine!

Jag vaknade av mig själv klockan 7 imorse, och hur härligt är inte det? Alltså, att slippa vakna av "pip-pip-pip - snooze -pip-pip-pip...". Jag tyckte det var riktigt jävla underbart! Så visst, måndagen har faktiskt börjat bra (inte många måndagar som gör det). Efter att jag kollat the voice ett tag, lyckades jag också ta migg upp ur sängen, för att hoppa ner i badet - som blev ett väldigt låååångt och avslappnande sådant. Skit härligt! Sen kurrade magen och det var dags för frukost. Kaffe, juice och hemmabakat bröd med ost och paprika - mmmm :)Inte nog med att morgonen börjat bra, solen den skiner för första gången på väldigt länge och tro det eller ej, men det blåser knappt! Så himla skönt. För helt ärligt, denna helgen har def varit fylld med stormvindar och jag är så jävla trött på det rent ut sagt.

Nu hoppas jag bara på att resten av dagen fortsätter såhär... För man vet aldrig vad som händer härnäst.

På schemat står det iaf tre-timmars skoldag med femmor och nior. Efter det hade jag en tanke på att gå runt i stan lite (egentligen ingen poäng med det eftersom att jag inte har ett rött öre kvar att shoppa för). Kanske blir det en fika med Marika? Kanske ska man ta och hyra film? Ja, vi får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda.

Åh. Jag har det bra nu.

Så har NYC anlänt till min lägenhet

Efter en lång dag, fylld med slit så har jag äntligen fått ett riktigt hem att bo i. Jag är stolt, och ja, all svett, blod och tårar var det värt.

Just nu, sitter jag och njuter av de sista timmarna av denna söndagen. Imorgon är det återigen måndag, och hela 5 dagar kvar till nästa helg. Men det ska bli spännande att komma ut på praktiken igen och förhoppnignsvis kommer jag någonstans med mitt arbete denna gången. Jag ska trots allt skriva en lååång uppsats om ledarskap och värdegrunden i skolan. Intressant ska det bli att se resultatet, med tanke på att jag inte läst all kurslitteratur som jag borde ha läst för att förbereda mig inför uppgiften... woops. 

Men skit i det. Jag mår bra ändå.

Jag börjar dock känna av tröttheten, och det är snart dags för att driva sig in i drömmarnas värld där jag ännu en gång återförenas med min stora kärlek. Tihi. Så det är väl lika bra jag säger godnatt med en gång innan jag flummar vidare på mina galna subjects.

Sov gott allihop. Imorgon skiner solen igen

Kanelbulle-dagen ska bara firas.

Det doftar nybakade kanelbullar och nybryggt kaffe i min lägenhet.
Idag, är det en bra dag.

Sakta men säkert förvandlas min ungkarlslya till en flott takvåning i NYC. Jag börjar bli lite smått stolt över det jag och min mor har åstakommit, helt med egna händer. (det kommer senare komma upp bilder, för och efter där ni förhoppningsvis får samma chock som jag).
Men livet kretsar (tyvärr) inte runt min lägenhet, utan snarare runt skolan. Och vad gör jag? Ja, pluggar vetifan om jag gör. Imorgon ska jag tillbaka ut på praktiken för att leka lärare i en vecka till. Sen, är det tillbaka till högskolan då schemat kommer vara fullspäckat med tentor.

Helgen har varit lugn och skön, mycket pga vädret. Har liksom inte orkat att ta mig ut i blåst och regn i mina fina fest-skor. Så jag sparar mig till nästa helg istället. För då jävlar, då smäller det.

RSS 2.0