No book, lots of drama.

Jag har nu satt mig på biblioteket för att försöka få lite jobb gjort iaf. Tyvärr har jag insett att det krävs en bok som jag inte har för att jag ska kunna fortsätta skriva min hundra år långa uppsats. Woho. Så jag antar att det bara är till att vända om efter endast en halvtimmes pluggande. Dock var inte mitt besök så meningslöst som det kanske låter, med tanke på att jag faktiskt fått organiserat min uppsats lite. Jag har fattat poängen och jag tror även jag har fattat hur man skriver den. Great!
One step at a time. Right?
Hade också en väldigt intressant kväll igår. Ett tu tre så får jag ett sms från Mr A, som har varit sur på mig pga ett dumt bråk med hans nuvarande dejting objekt. Ja, there i said it, hon är ett objekt. Tydligen har Mr A äntligen insett att hon inte är rätt för honom och att det är dags att lägga henne på hyllan. Det är lite komiskt, att hon förlorar som kämpat tio tusen gånger så mycket som jag.
Im just that fucking awesome. Och ja! HA EN FANTASTISK VALBORG ALLIHOPA!!!! För det tänker jag ha.

Nu är det hög tid för mig att gå under jorden

Jag lever fortfarande.
Vädret är ju helt underbart fantastiskt! Det är medelhavskänsla i älskade K-town och jag är fast i mitt tentaplugg. Vi snackar tre uppsatser på två veckors tid, ett antal uppgifter som ska göras inklusive grammatik bajs. GOD jag blir galen. Så nu är det dags att planera och prioritera. Tyvärr, kommer kompisar, fester och familj komma i kläm de närmsta veckorna. Livet som högskolestudent är allt bra underbart.
Lika bra jag återvänder till uppsats nummer uno innan motivation dör ut helt. Ville bara uppdatera er en liten smula iaf.

It must be something in the air.

Den gråa dagen visade sig bli otroligt effektiv! Jag har pluggat, städat och motionerat. Dessutom kan jag stolt meddela att jag inte ätit någon onyttighet alls på hela dagen! Detta har inte hänt sedan... låt se... i somras? Typ. Galet, men sant. Jag har också pratat med Sofia som verkar ha det helt underbart i Cypern. Är så glad för hennes skull!

Klockan börjar däremot, tyvärr, bli lite väl mycket och det är snart dags för tv-mys och kanske lite te? Livet är bra gott folk, sjukt bra. Mr T är fortfarande lika söt, trevlig och underbar som i lördags och jag hoppas verkligen jag får träffa honom igen. Jag vill lära känna honom, på gott och på ont.



Ung, förvirrad och galen

Godmorgon alla nära och kära! Det är en grå dag idag. Inombords och utanpå. No sunshine on my window. Kan inte riktigt förklara varför. Kanske är nervositeten inför mitt tal idag som jag inte förberett korrekt? Kanske är det köpenhamnsångesten som är tillbaka? Kanske är det rädslan för att falla hårt mot marken utan att någon fångar en? Eller att förlora det vackraste i mitt liv? Jag vet inte.

Med 19 lååååånga dagar kvar till avgång är det mycket som snurrar i min skalle. Väldigt mycket. Hade behövt en paus knapp för att hinna sortera mina känslor, komma på vad jag verkligen vill och hur jag ska gå till väga för att lösa alla problem. Tyvärr är livet lite för kort för det. Så för alla oss som inte är så jävla snabbtänkta är det inte alltid så lätt.

Jag är livrädd.



"When you're 15 and somebody tells you he loves you, you're gonna believe it"
- Taylor Swift

När det går riktigt bra

Nu har jag sådär överdrivet mycket energi igen. Men denna gången tror jag knappast det varken är choklad eller sol som gjort det. Jag tror det är lyckan av att veta att man inte är totalt värdelös. Han vill träffas igen. Han med lägenhet i centrala köpenhamn. Han med båt, bil och restaurang. Han som boxas och spelar fotboll. Han, den snyggaste killen i hela danmark. Han vill träffa Kristin, den helt vanliga, svensson svensson Kristin. Även om det inte blir mer än såhär, så kan det kvitta just nu. För just nu är jag på toppen av världen. För jag har precis bevisat för mig själv och alla dumma EX att jag kan om jag vill.

"Vi fick en minut sen tog pengarna slut, jag hann aldrig säga... Jag saknar dig och jag lovar, du finns här inom mig" - Jimmy Jansson.

Sverige saknar snyggefia på hemmaplan.

Hoppas du har det underbart där nere i vääääärmen. Massor av kärlek till dig!


Lill lindfors syndromen

Han går som en karl
Han ser ut som en karl
Med en kropp som en karl
Och han kysser som en karl ska


Egenvald studiedag - inte lathet.

Det har varit en slitsam helg. Min kropp, den är helt färdig. Hela jag är ur funktion idag och det känns verkligen som om jag kört i 110 km/h i ettans växel.

Egentligen har jag skola idag, men jag orkade verkligen inte gå. Jag tog helt enkelt ledigt. Vad har då Kristin gjort på sin lediga dag? Jo! Hon har handlat mat, promenerat i hundra år, försökt skriva uppsats och börjat fundera på sitt tal som ska hållas imorgon.

History is repeating itself

Det finns inga ord för att beskriva gårdagen. Den var perfekt på alla sätt och vis och av någon anledning, lyckas jag alltid vakna i en säng som inte är min på söndagar. Nej, det är inte så illa som det låter, jag är ingen slampa - jag bara tycker om slumber parties med Ida helt enkelt.

I Köpenhamns finaste lägenhet, med Köpenhamns underbaraste killar spenderades morgonen och jag är så lycklig man kan bli. Än en gång undrar jag vad i helvete jag gör i Kristianstad när det är Köpenhamn som är mitt hem.



Det känns som att klockan snurrat några varv bakåt, till våren 2008. För då var det precis som igår. Alla mina älskade IN-trampare på plats <3 Thompa också. Minns ni honom? För han glömmer jag aldrig.


Lets hit the club

Efter en lång tur i Mustangen har jag nu intagit min position i badrummet. Det är dags att göra sig i ordning inför kvällens partaj. Jag laddar med vin och härlig musik. Eftersom jag inte förstår mig på det nya Youtube så blir det ingen musikvideo till er. Däremot, klicka på länken och NJUT.

http://www.youtube.com/watch?v=YXsGmrJY6nw


Just shut up and watch me walk.


Because now im that bitch.

Jag vet inte om det är solen, eller om det är chokladen. Men något har gjort så att mitt humör har tagit en u-sväng. Vart fasen kom all denna energi och livsglädje från?! Hm, i do not know. Men jag klagar inte. Jag njuter, varenda sekund.

Idag är det helt otroligt underbart väder ute. Har legat och stekt ett tag i solens strålar för att få sån där röd-brun färg till kvällens utgång. Jajjamen. Jag ska ut ikväll och bli fattig. Det ska drickas, dansas, minglas och.... gud vet inte vad. Ser faktiskt otroligt mycket framemot en natt i köpenhamn tillsammans med mitt långa hår, perfect outfit och bästisen.

Ni vet den där känslan i magen, som säger att något bra snart kommer inträffa? Ungefär som när man är kär, fast man vet inte vad man är kär i? Precis så känner jag. That tonights gonna be a good night. Och jag hoppas ni får en precis lika underbar lördagkväll!

För jag är faktiskt lycklig. På riktigt.

Wow. Jag som gått och snålat de senaste två veckorna som satan... så visar det sig att jag har fått mina skattepengar?! Whats upp with that liksom?! Men! Desto mer att shoppa loss för imorgon. För imorgon, då jävlar ska det faaaaan shoppas satan. Längtar som ett barn längtar till julafton. Sjukligt. Dessutom, som grädde på moset ska jag hem till kusinerna och äta middag. Kan det bli bättre? Nope. Dont think so.


Världen är allt bra härlig ibland.

Det är en bra dag idag. Jag känner mig inspirerad av världen och efter en givande lektion i skolan känner jag mig dubbelt så smart som imorse. Oslagbart.

Efter mycket resande fram och tillbaka genom skåne (vilket också är orsaken till väldigt få inlägg denna veckan) är min kropp helt slut. Jag gillar att pendla, men att ha två hem på två olika platser med alla personliga ägodelar utspridda tär på lilla Kristin. Men det är lugnt, jag har läget under kontroll. För att uppdatera er lite snabbt, har jag har fortfarande saker over my head som måste göras i skolan - dock känns det hela rätt okej. Min psoriasis är envis detta året och vill inte bli bättre trots mina överdoser av både solning och kortison. Inte alls speciellt kul... Jag är festsugen, riktigt jävla festsugen och abstinensen förvärras för varje dag som passerar. Som tur är har jag en styck räddare i nöden, aka IDA som jag tvingar med till Danmark på lördag. Fy satan vad det ska bli kul!!! Vad som inte ska bli lika kul är det faktum att Sofia åker till cypern och jag inte kommer få träffa henne förrän i november. Jag har tagit upp kontakten med en gammal goding också, aka Malin som bjöd mig på Sushi igår. Det var ju faktiskt gott? Jag som varit så skeptisk sedan den där festen på Bellevue när jag var 13 och tvingade mig själv att äta rå fisk.

Nu ska jag bege mig vidare i livet,
det är städning, plugg och mys hos Minela och Marika på schemat.

Kalendern håller livsgnistan igång.

När allt känns jobbigt, tråkigt och drygt kanske det kan hjälpa med lite motivation - genom att planera framåt - genom att tänka på alla underbara saker som ska göras när man väl är klar med allt det tråkiga. Eller bara roliga saker som ska göras vid sidan om det tråkiga. För kanske, om man lägger vikten på att tänka på allt det roliga, får man en positivare syn på världen och får det lättare för att klara det jobbiga? Jag vet inte... Det är bara en teori jag har med inspiration av Giulia Burman och hennes blogg, giuliaburman.blogg.se. So here it goes, min lista över alla större, roliga events inplanerade fram till sommarens slut.

  • MUSTANG KARNIVAL FRÅN MALMÖ TILL K-STAD
  • VALBORG
  • CHICAGO
  • NICKELBACK KONSERT
  • GRADUATION
  • RHODOS
  • KRISTIANSTAD-DAGARNA
  • MIN 20-ÅRS DAG

JAG DÖÖÖÖÖR OM INTE FLYGPLANEN FLYGER MIG TILL DESSA UNDERBARA MÄNNISKOR DEN 17 MAJ!



Inte ge upp... eyes on the goal... eyes on the goal.

Nu är jag sådär lagom trött på livet igen. Skolan är bara jobbig och bara tanken på allt som ska göras den närmsta månaden får mig att spy på uppgifterna. Men det är bara att bita ihop, bestämma sig för att nu jävlar gör jag detta och så gör man det. Svårare än så är det inte... Eller ska man säga, lättare sagt än gjort i detta fallet?

Med en förvirrande helg i bakfickan kan det behövas att få ut lite aggressioner på boxningen ikväll. För visst ska jag gå dit. Ja, visst fan ska jag träna ikväll. Eller?

Vulkanen kunde fan chillat ett tag till.

Det märks att man varit on the road. Bloggen har inte blivit uppdaterad på ett tag... Wooops. Igår var det sista dagen i Åhus på praktiken och det avslutades med en englesk-lektion held by me and anna. Awesomeness. På köpet fick vi ett jätte fint omdöme - superb. Direkt efter begav jag mig till malmö för att gå på avskedsmiddag hos sofia som inte blev en riktig avskedsmiddag, eftersom att askmolnet från vulkanen på Island ställt in alla plan in och ut från Norden. Inte lika awesome för sofia... men det ger mig en till vecka med henne på hemmaplan. Underbart <3

Dock har jag själv nojjat en hel del över flygproblemen. Jag ska till USA om 30 dagar... och jag tänker inte acceptera om mitt flyg får för sig att inte flyga. Thats that. Sorry Moder Jord, men det går bara inte att jag stannar i Sverige. Jag ska ju på konsert dagen efter jag landat.
Förutom nojja över flygsituationen, nojjar jag över alla mina böcker som ska läsas innan jag åker. Enligt min matematik, måste jag läsa ut en bok per dag för att hinna. Vad tror dom att jag är?! Some kind of superhuman?!

Problemen och nojjan får dock läggas åt sidan för ikväll. Då blir det nämligen film-mys med Johanna inlkusive riktigt god middag. Men först, ska det solas, packas upp och dushas.

Onsdag?

Så har halva veckan redan passerat. Med två dagar kvar innan helg är det dags för förfest. Det blir grillning och öl för fulla gubbar. Och medan alla andra sticker vidare till kåren efter maten - får jag masa mig hemåt för att sova inför morgondagens praktik. YEAY.
Nåja, jag ska inte klaga. Livet går bra.

Till min älskade Sofia

""Vissa kvinnor följer sina män, andra följer sina drömmar. Om du någonsin undrar vilken väg du ska välja, så kom ihåg att din karriär aldrig kommer att vakna en morgon och säga att den inte älskar dig. "- Lady Gaga

Vardagslyx är underskattat

Med inspiration från Josefin har jag kommit fram till att vardagslyx är underskattat. Därmed, mitt nya mål i livet: att lyxa till det varje dag minst en gång. Jag började redan i lördags med ett glas vin på möllan, i söndags tog jag ett långt bad med spa behandlingar och inpackning, igår åkte jag Mustang till tåget och idag ska jag skämma bort mig själv med pizza. Jag rekomenderar detta starkt till alla er där ute som tycker att livet kan bli lite tragiskt emellanåt. Känslan av att göra något lyxigt, som man egentligen inte gör på en vardag är en underbar känsla. Sen finns självklart risken att lyxen blir till vardag tillslut. Men sålänge man varierar sig lite, tror jag det fortfarande kommer kännas lite extra lyxigt.

Godmorgon och förlåt

Mjaaa, ibland skriver jag kanske lite väl dumma saker i bloggen. Tänker inte alltid på att det finns dom som läser och kan ta illa upp. Jag ska från och med nu, ha det i åtanke och jag hoppas ingen av mina älskade hann läsa gårdagens kvällsinlägg. Jag har bara brist på choklad i hemmet... Och på tal om choklad är det praktik idag. Jag orkar inte och jag vill inte - but guess what, jag måste. Wohooooo. Dessutom har jag ingen frukost för min nya budget för månaden ligger på 400 kronor. Wow. Det är 200 kronor i veckan. Och det är inte tillräckligt. Vart tar mina pengar vägen egentligen?!

En som älskar mig lika mycket som min mamma

Idag är en av de där dagarna, då man känner sig mer ensam än vanligt. Man känner sig lite smått nere, grundat på att man inte känner sig tillräckligt älskad och uppskattad. Jag önskar jag hade haft någon som behandlade mig som deras prio ett, precis som mamma. En som alltid ställer upp och som tycker det ska bli jätte kul att ses. Jag behöver någon som blir åtminstonde lite exalterad när jag hör av mig, eller varför inte, någon som hör av sig till mig först... åh.

Sen lovade jag faktiskt bilder på lägenheten. Och bara för att jag alltid håller vad jag lovar, kommer de här,




Japp. Jag har rullgardin som mörklägger lägenheten vid behov och vanliga gardiner som separerar hallen med rummet. Dessutom, har jag hängt upp två hängare på väggen, där man kan hänga fina kläder eller det man ska ha på sig eller vad man nu vill. Blev sjukt nice och nu har jag bara badrummet kvar. FETT!

Praktik imorgon, innebär att jag borde lägga mig i sängen och sova...

Vackra pojkar, fina kläder och gratis kaffe

Halva dagen har redan passerat och jag kan knappt fatta att jag faktiskt varit uppe sedan klockan fem imorse. Jag har hittat min manboy här på kontoret också. Riktigt jävla as het. Mamma, whats his number? Men han är säkert upptagen, precis som alla andra kontorsnissar. Det är dom som ryker först från singel-lotteriet liksom. Och jag är ju bara sämst på att koncentrera mig idag. Har lust till att springa ut i det fina vädret och ta lite frisk luft istället för att sitta här och göra mitt jobb. Skulle hemskt gärna vilja slänga allt åt sidan och säga, fuck detta och fly härifrån. Fast å andra sidan... så farligt är inte detta jobbet. Det är faktiskt ganska kul om jag ska vara helt ärlig. Kanske inte själva ekonomi-biten, men att få lov att klä upp sig på morgonen och sedan få njuta av synen av alla kostymnissar är en klockren känsla. Känner mig lite som the superstars in The Hills eller nåt sånt.

Sen, på tal om något helt annat som slog mig alldeles nyss - jag har slutat räkna mina steg! Hemska tanke. Så fort jag kommer tillbaka till K-staden (ikväll) så blir det andra bullar. Då är det 10 000 steg som gäller återigen. För om en månad och några dagar, sitter jag på flyget till Chicago. Och då kan man inte se ut hur som helst inte. Speciellt inte, när Charlene har varit så snäll och delat ut sex till alla hennes kompisar från mig (host). Vi får väl se hur jag ska hantera det när jag väl är på plats... Åh kära Char.


Och så sätter vi igång igen

Så har ännu en helg passerat. Det är dags för allvaret att börja igen. Denna veckan är det praktik som gäller och jag ska hålla min första lektion på onsdag. Det känns jätte pirrigt! Men jag vet å andra sidan också att det kommer gå bra, för jag ska ju faktiskt bli världens bästa engelsklärare! Eller hur?! Ja! (Man måste peppa sig själv ibland. Hjälper både självkänsla och självförtroende).

Igår fixade jag och mamma till lägenheten lite smått och nu ser den så ljuvlig ut! Underbara lägenhet! Min inspirationskälla var fashion, blondell och tropikerna. Tänkte lägga upp en bild på det också... men sitter på jobbet nu - och här finns fan inga bilder. Det enda man hittar på denna datorn är fakturor och tråkiga mejl. Nåja. Nu får jag väl fortsätta med jobbet. Jag får trots allt inte betalt för att blogga (tjaaa, inte av lantmännen iaf)

Ha en RIKTIGT fin start på veckan allihopa! Och njut av vädret, om du inte är inlåst på ett kontor som vissa andra....


Jag älskar att hata söndagar

Vilket fantastiskt avslut det var på på dagen igår. Jag och Josefin satt på Möllan, drack vin och cider och njöt av livet. Det är så en riktig lördagkväll ska se ut! Jag har nämligen kommit fram till att jag så smått börjar komma ut ur festandet och börjar uppskatta the small things in life. Bland annat, hur mysigt det kan vara på Nyhavn en vårnatt.

Det var dock inte lika skönt när klockan ringde imorse. Det är en lång och hård jag har framför mig. Det ska shoppas gardinstänger och mat. Det ska köras fram och tillbaka genom Skåne, borras i väggar och läsas. Jag orkar inte. Men jag gör det ändå. Thats whats so amazing with me. Ill do it, no matter what my feelings are towards it. Med fördelar och nackdelar inkluderade såklart.


En månad och 5 dagar


I have this vision

Jag vet precis hur jag vill se ut och hur jag vill vara. Jag har alltid haft en vision av mig själv, sedan barnsben och varför jag inte levt upp till min vision är en jävligt bra fråga. Jag minns fortfarande drömmen, om hur jag stod på skolgården, med skolans heeeeetaste brudar och snackade killar. Jag hade långt blont hår och en cigg i munnen. Den kristin har bara existerat i huvudet... Och hon finns där fortfarande. Jag vill ha långt blont hår, vara sådär riktigt snygg med en cigg i munnen. En vacker dag, blir den Kristin verklighet. Fast kanske, minus ciggen. Ska bara ta tag i livet först. Och det vet man inte hur det kommer gå...


Snaaaaart är det sommar <3

Bara för att jag älskar att chilla på polisstationen

Jag har haft världens sämsta morgon. Och saker och ting ser inte ljusare ut. Jag vaknade helt på fel sida, åker för att fixa pass med fult hår och misslyckat smink, får en bra bild, glömmer pengarna (så jag måste göra om allt) åker hem, hämtar pengarna, åker tillbaka och upptäcker att jag glömt mitt id. Fuck, fuck, fuck. Fyra timmar, till ingenting. Underbar start på en mulen lördag...

Countdown

Nu är dagen snart slut. Snart dags att gå hem. Snart är fredagsmyset här. Inte långt kvar. Inte alls långt... Bara en timme - och en timme har jag väntat förr. Det är ok. Jag klarar mig. Det ska nog allt gå.


Sista jobbedagen. Tror jag överlevt

Idag är det en bra dag på kontoret. Solen skiner inte och det är rätt skönt att sitta inne i värmen bland alla lyxiga ekonomer. Utsikten är gudomlig och jag har fått en dator (vilket är anledningen till att jag bloggar). Chefen, if you read this, dont worry - jag har fika paus. På min "att göra-lista" idag finns det inga arkiveringsuppgifter, utan bara massa, söka banknummer i datorbasen. As nice, chill och perfekt avslut på en alldeles för lång vecka.

Jag längtar tillbaka till K-town. Tro det eller ej, men jag vill hem. En veckas vistelse hemma, and im done. På söndag lämnar jag the hood för att besöka the hillbillies istället. Eller rednecks, whatever word you prefer. Nåja. På tal på the hood, sköt en pappa hans familj igår - inklusive han själv. Detta hände ett par gator från fias hus. Vad händer med världen?!


Farligt farligt. Men härligt härligt.

Det var en riktigt härlig kväll igår. Det blev långt från planerat och Mr A dissade igen. Jag kännar mig förolämpad, dumpad och frustrerad. But Ill get over it, its nothing that havent been done before. Liksom. Istället chillade jag med mina gangstas från Vide.

Systrar i jeans.

Om det var okej att skriva öppet om saker, om det här hade varit en riktig dagbok, hade jag delat med mig på ett annat vänster än vad jag gör nu. Men jag kan säga så mycket som att jag har överbeträffat mig själv. Livet lekte. En simpel kommentar, miljontals skratt. Lycka. Ja, det är precis vad det hela handlar om. Lycka. I found it. And i found it in Lindängen. AWESOME.


Lets crawl... back to love <3


Baby i miss you.

"Everybody sees its you, im the one who lost the view... Everybody says we're through, and i hope you havent said it too..."

 


Solen skiner och dom lovar varmt väder idag. Önskar jag var ledig, så jag kunde åka till bryggan och sola med alla underbara. Men tyvärr jobbar jag från 8 till 17 och blir rik istället. Awesome. Sa jag att jag gjorde min danska deklaration också? Jaaarå. Danmark ska betala tillbaka en jävla massa. Thats right. Detta innebär att min sommar är så gott som löst. And i just cant wait. Ska snart till usa. Snart mycket snart.

Längtar tills ikväll också... Om det nu verkligen blir av. För av egen erfarenhet, så är det inte alltid killar håller vad dom lovar. Hmmmm.

Nu måste jag iväg till mina 15 kaffekoppar och 150 pärmar.


Jobbdag nr 1. I survived

Efter en åtta-timmars arbetsdag är jag helt slut i hela kroppen. Ikväll skulle det blivit fotboll med flickorna, men jag orkar inte! istället gör jag om gästrummet till ett mysigt krypin som jag snart ska få kalla mitt rum. Har dock inte sagt något till pappa än. Tror han blir lite ledsen... för om jag ska ha ett rum innebär det att hans bilbana ryker. Oh no!!!

Det hade dessutom varit härligt att få ett eget rum tills imorgon and the big date. Jag ska träffa Mr A är det bestämt... Pirrigt värre :)

Nåja. Nu ska jag tillbaka till rummet och slita. För jag har liksom druckit femtioelva koppar kaffe och koffeinet verkar än.

From just crawling we will be flying.

Efter en helg full med fester, kärlek och drama tar jag äntligen paus. Det är måndag kväll och jag tänker inte göra annat än att titta på film, hänga på facebook och messa med Mr A.

För att göra en väldigt lång historia kort, är Mr F ute ur bilden pga hans brist på respekt för det kvinnliga könet. Mr A är tillbaka i mitt liv som en del av ett triangeldrama med en annan tjej (let the catfight begin). Jag vill ha honom, han vill inte ha någon. Jag börjar bli kär, han drar sig undan. Jag försöker... en vacker dag inser han.

Because we just started crawling.

Klockan tickar... tyvärr lite för snabbt

Det är soligt och skönt ute idag. Sånt där riktigt vårväder som Malmö alltid tycks ha vid denna tiden på året. Man får bara lust till att sätta sig på bryggan, sola, puffa, tugga och snacka. Min favoritsak att göra dagar som denna är dock... att köra omkring med musik på högsta volym, brillorna på och rutorna nere. Fy fan vad jag är cool då.


Jag hade gärna velat ha just en sån dag idag. Varför svarar ingen på mina sms? :( Eller ingen ska man inte säga... Sofia var snäll nog att säga att hon jobbar iaf.

 


"Let me upgrade you" fast byta upgrade till update.

Det blir alltid, av någon märklig anledning bloggpaus när jag är i Malmö. Förmodligen beror detta på brist av tid och inte lika stor brist på liv. Men här kommer en uppdatering på som har hänt de senaste dagarna och på vad som hända skall;

- I torsdags anlände jag till Malmö vid två tiden, umgicks med Sofia (åt glass och hängde på Entre) åkte hem åt middag och försökte hitta något att göra under kvällen. Blondell ringde vid sju, jag hittade två tågkort och sen helt plötsligt satt vi på Heidis bar och drack öl (i köpenhamn). Senare gick vi vidare till IN (så klart) och umgicks med gamla godingar, vakter, bartenders och Djs. Och om jag ska vara helt ärlig har jag nog aldrig haft det så jävla kul som vi hade då.

-
Morgonen efter (fredag) var jag tvungen att stiga upp alldeles för tidigt. Hemkomsten blev inte förrän sju på morgonen och klockan ringde klockan tio. Dags för tågkorten att återlämnas till dess rätta ägare. Efter frukosten åkte jag tillbaka till Blondell, fyllde i minnesluckor och åkte på Roadtrip till Kristianstad för att hämta hem min UVB lampa. En solning senare kom gäster, mamma bjöd på middag och de andra på trevligt sällskap. När jag tröttnat på släkten rullade jag vidare till Ida, chillade och rullade sedan hem igen.

Jag fick ett bootycall också. Men oturligt nog hann jag somna innan Mr F kom hem.

- Idag, lördag aka påskafton/mors födelsedag ska Mustangen rastas och jag vill shoppa men har ingen att shoppa med. Typ alla har fullbokat förutom jag. Attans bananer. I värsta fall, får jag ta en tur till affärerna själv... eller helt enkelt stanna hemma. Ikväll ser dete ut till att bli Retro, Barca och en jävla massa supande. Jag älskar livet, våren, killar, kompisar, sprit, köpenhamn - rubbet.

För bättre än såhär, blir det inte

 


RSS 2.0