På vej mod toppen af verden

Denna helg har verkligen förändrat mitt liv. Även om starten kanske inte var den bästa, så ändrade det sig rätt snabbt. Efter en hel galen kväll i DK i fredags, med både det ena och det andra blev det tillslut lördag. Jag kom hem vid åtta, sov i två timmar för att vakna till ett underbart sms från Mr T och ett samtal från Chef nr 1. Danskarna ville besöka sverige, se en strand, grilla och hygge vilken man absolut inte säger nej till. Kusinen följde med som sällskap och det hela blev bara så lyckat. Min chef som ringde på morgonen ville bara höra om jag ville komma tillbaka i nästa vecka. Det är inget erbjudande man tackar nej till det heller. En stund efter han ringt, ringde en annan chef, också från magasin, som också hemskt gärna ville ha min hjälp - redan imorgon (vilket är idag).

Sammanfattning,
Mr T och jag har det bra. Jag har fått mitt jobb på Magasin tillbaka, inklusive ett jobb på klädesavdelningen. Livet är underbart och det känns som att jag erövrat världen denna helg. Nu saknas bara ett antagningsbesked från Komvux, så jag kan läsa upp min matematik så jag kan söka in till Copenhagen Business School och bli världsbäst inom marknadsföring.
Magasin - here i come <3

Officiell flytt till Malmö

En snabb visit i Kristianstad och man är på hemmaplan igen. Det är fortfarande vackert väder, jag är lika lycklig som innan och mitt liv går på räls - än sålänge. Om några dagar kan det mycket väl se annorlunda ut. Med en dejt på schemat och inflyttning hos Ida vet man aldrig vad som kan hända. Dock känner jag på mig att det här är helt rätt och att det kommer gå skit bra. Jag vill ha honom och jag hoppas att han känner likadant.

Idag har jag även legat på stranden, varit och fikat och städat mitt rum. Jag har i stortsätt övergett lägenheten i Kristianstad. Det gör ont i hjärtat men jag vet att jag inte har något val. Med all denna betänketid jag haft, finns det ingen tvekan om att det är i Köpenhamn jag hör hemma.Nästa steg i livet är att komma in på Matematik C kursen, så jag kan läsa upp det och sedan ha möjlighet till att söka in till hur många utbildningar som helst på andra sidan sundet.RSS 2.0