Lovin big time

Den till vänster. Thats THE bike. And yea, thats my man ridin it.

Trampstamp

Nu är det gjort. Nu har jag en tatuering biatches :)

American update

Still doin it like a pro.
Dont you guys worry about me.
USA is takin good care of me.

Welcome to the land of faaame

Nu tänker jag ta mig tid till att skriva i bloggen trots att jag definitivt inte har det egentligen. Klockan är snart tio på morgonen och livet i usa leker. Resan hit var förjävlig pga ask moln. Fick köa i olika köer i fyra timmar, från klockan 6 på morgonen för att bokas om på ett annat flyg som INTE skulle mellanlanda i europa. Finally, fick jag en sittplats på flyget till atlanta (10 timmars resa utan egen tv, brevid en biatch). Dock var detta flyget också försenat och jag tackade gudarna när jag väl var uppe i luften. I atlanta fick jag vänta i ytterliggare fyra timmar för att flyga tillbaka norrut, mot chicago i två timmar. Väl framme hade jag rest i totalt 24 timmar, helt slut, var spyfärdig så sliten jag var. Men fuck det, vi stack och åt på resturang, hälsade på några folk på en fest och sen fick jag åka hem till sängen. Eftersom fenomenet jet lag alltid drabbar mig sådär underbart mycket, vaknade jag klockan fem morgonen efter och var hur pigg som helst. Detta fick sina konsekvenser senare på dagen kan jag ju lugnt meddela. Efter lite ärenden hit och dit stack vi till NICKELBACK konserten i chicago. Vi hittade inte dit, så bilresan tog tre timmar (den som tar 1 timme normalt sätt). Efter konserten ville jag bara döööö. Klockan var tolv på natten och min kropp kunde inte och ville inte röra sig längre. Thaaaank god for the back seat! En humburgare senare var vi hemma och inatt fick jag iaf sovit drygt 7 timmar. Im catching up!
Idag blir det soooooool, så jag tänker ligga vid poolen och dega hela dagen lång. Sen ska vi även rita upp våra tatueringar idag. SHIT vad jag är nervös.

Charlene Heuer. Im one day closer to you.


Fredagen är äntligen här

Har knappast fått speciellt mycket sömn inatt och mycket pga nerver. Jag är jätte nervös. Dels för resan, dels för tentan som jag ska ha om... en timme. Men jag vet att jag fixar den. Klart jag fixar den. Jaaaarå.

Lägenheten är JÄTTE städad just nu, tror aldrig den varit såhär städad och fin sen jag flyttade in. Lite synd att man inte ska få lov att njuta av det mer än såhär. Väldigt synd.

Dagens schema,
Tenta
Träffa Johanna
Dejt på Subway
Dumpa bok hos Anna
Sista, och absolut sista packning
Mot Malmö
Umgås med familjen
Ev. träffa Lucero
Dejt med Sofie
Sooooova.

Sen är det lördag och då ska jag till köpenhamn och shoppa presenter!
Sen är det söndag...
SEN ÄR DET MÅNDAG!!!!!

Sista fighten

Nu gäller det. Nu ska dom sista sakerna bli klara, sen är jag redo to go. Fattar inte riktigt att jag åker ner till malmö imorgon och inte kommer komma tillbaka till mitt krypin på över en månad! Känns konstigt, men skönt. Behöver en paus från livet här i norr. Behöver på smaka på äkta country och amerikansk öl. Och ja, jag är helt inställd på att det INTE kommer finnas något askmoln i luften måndag morgon klockan 06.45.
Gott folk, vi ses i paradiset.

Pluggdagar i all ära

Upp och hoppa. Klockan halv nio imorse satte allvaret igång. Jag har skrivit klart min litterära uppsats, skrivit peer review och nu återstår det en bok att läsa, två uppsatser och lite andra mindre uppgifter. Jag tror att jag klarar detta. Jag tror att jag faktiskt kommer hinna med min dead-line! Det är bara så grymt! Dessutom, har jag ätit as god pizza, blivit lite tjockare och besökt Anna. Sjukt trevligt, sjukt nice och sjukt gott.

Det går bra nu.

KAN NI FATTA ATT JAG KOMMER STÅ HÄR OM 4 DAGAR?!


Romantik säljer.

Av någon anledning dyker det alltid upp sjukt mycket musik när det är tentatider, som ofta är sjukt bra. Hittade en låt där texten bara måste hyllas!

A baby's born in the middle of the night in a local delivery room
They grab his feet smack him till cries he goes home the next afternoon
Before you know he's off to school and he graduates in May
Goes out and gets a Ph.D. and then cures all sorts of things
Wins a Nobel Prize and saves a million different lives
The world a better place for all he's done
It's funny when think about the reason he's alive
Is all because two people fell in love

Two people fell in love - Brad Paisly


En hyllning till dansk musik

Jag måste erkänna att danskarna vet vad dom gör när det gäller musik. Allt för många låtar är allt för bra, gjorda av danskar. Till exempel har vi,
Har det hele - Rune rk
Hey shorty - Kato
Party i provinsen - Hej matematik
Skub til taget - Morten Hampenberg
osv osv...
Tummen upp!

Mitt humör är dessutom lite bättre just nu. Har fått städat en aning och nästa steg är att påbörja packningen. helt otroligt att jag (peppa peppa ta i trä) åker till USA om 4 dagar!!! Ska bli helt underbart.


Otursfågeln

Hej allihopa. Mitt namn är Kristin och är born with bad luck.
Ett nytt askmoln är på väg in över Europa och det är större än det förra. Detta innebär att min resa måndag morgon, kan mycket bäl vara inställd. Är det så att jag måste stanna här i sverige kommer jag utföra drastiska handlingar. Typ, hoppa ner från öresundsbron eller något. Inte riktigt kanske? Men jag kommer bli väldigt ledsen och det kommer krävas väldigt mycket choklad to make it up.

Jag vet inte varför jag alltid förföljs av otur? Jag börjar bli lite smått trött på det måste jag säga. Tänk om något i livet iaf kunde gå rätt till...

Jag är inte positiv idag. Jag är arg, förbannad och hatar allt och alla. Med andra ord, kom inte nära, för er egen skull. Och ja, nu är det dags för mig att göra mig iordning. Idag ska jag hålla i en presentation av en bok jag inte läst (för att jag inte fått någon info om att jag skulle hålla någon presentation på boken förrän i måndags!). Är dessutom fortfarande sjuk.

Livet leker inte gott folk, livet is a bitch as of right now och jag vet inte vad jag ska ta mig till.

Plugg strejk. Men nä. Ska inte. Men vill.

Jag spyr på allt som har med skolan att göra just nu. Plugg sedan klockan 10.15 imorse tär på krafterna gott folk. Im dead.

Because im just that busy.

Kämpen själv försöker nu få saker och ting under kontroll. Tänk er ett jätte berg av böcker och lite till så har ni min lägenhet i ett nötskal. Ser inte framemot denna veckan alls... inte det minsta lilla. Räkna inte med allt för många inlägg, eller allt för långa. Jag kommer nämligen sitta fastklistrad framför den andra datorn och skriva uppsats efter uppsats, eller så sitter jag i soffan och läser bok efter bok.

Jag hatar livet som student just nu.


I was a straight A student - then, I discovered Copenhagen


1 000 kronor senare

Jag undrar om det blir så mycket bättre än såhär? Det känns så rätt, det känns så bra och det känns helt underbart. Lyckliga Kristin är den bästa Kristin jag vet - and whatever that takes, its worth it.

Efter en lugn fredag med Johanna, föräldrar och bra film inklusive choklad och vin var det dags för lördagens hektiska schema. Shopping i Malmö och kalas i Danmark. As nice. Verkligen. Vi var nästan 2 timmar sena (kör stenhårt på den akademiska kvarten) på grund av dumma tåg som inte ville som oss. Väl hemma hos Mark blev det sprit, sprit och ännu mer sprit (danskar dricker procent som idrottsmän dricker vatten). Vi spelade spel, snackade skit och diskuterade sverige vs danmark. Taxi in till köpenhamn, fri bar på krasnapolsky och dansa dansa dansa på IN. Jag är slutkörd, pank och överlycklig. Lätt en av de bästa helgerna någonsin.

Nu är det tillbaka till verkligheten igen... Det ska skrivas uppsatser för fulla gubbar. Som tur är har jag någon att drömma om samtidigt, vilket gör livet lite lättare. Ja, Mr T har verkligen lyckats fånga min uppmärksamhet. Must be some kind of superstar...

Nothing is stopping me now

Det är defenitivt FREDAG! Det betyder sista dagen på veckan, innan helg. Och denna helgen ser så himla lovande ut. Ikväll sticker jag till Malmöstaden med Johanna och tar över da place. Imorgon blir det shopping, fika och... KÖPENHAMN. Mark fyller 21 så det blir middag i Hvidovre och sen utgång till Kras, nej inte IN, Kras.

Sen är det en annan femma att jag borde sitta hemma och plugga.
Men vafasen. Jag har ju en hel vecka på mig! Shiet, det löser sig.

Nu ska jag och min förkylda kropp bege oss mot skolan för att skriva grupparbete och sitta på föreläsning om grammatik. Fantastico.


Ha en underbart skön helg gott folk <3


Treo is officially my best friend

Jag är utmattad. Att gå i skolan en heldag när man är sjuk, var kanske inte en sån bra idé trots allt. Som vanligt har jag inte lärt mig något nytt och som vanligt hade det känts mycket mer givande att sitta hemma och läsa böckerna istället för att rita fiugrer på ett papper och diskutera dom.

Men jag antar att jag inte borde klaga. Jag får en utbildning.

Resten av dagen kommer jag dock dedikera till min tv och min soffa. Tyvärr finns det ingen ström kvar i batterierna till att skriva uppsatser idag, så därför är det knappast lönt att ens försöka börja. Det möjligtvis ett långt bad och en god middag ikväll if im lucky. Annars, finns det pizza och snabbduschar in the morning som alternativ, ikk også?





Snart helg gott folk, snart helg. Köpenhamn, here I come - once again.
Mr T. Your still on my mind. And its kind of creepy, the way you got me hooked in no time.
Congrats.
Not many can do what you've just done.

Det är okej, bara för att jag är sjuk.

Slappdag med godis och ballerina sitter aldrig fel. Min hals gör fortfarande svin ont och min hosta vill inte ge sig. Men jag ska verkligen försöka dra mig upp till skolan imorgon. Det är en lång och väldigt viktig lektion jag har framför mig, som inte är så smart att missa med tanke på tidigare missade lektioner i just detta ämnet.



Ligger även lite smått behind när det gäller mina uppsatser. Jag hittar inte motivation? Dock, måste jag erkänna att jag blev lite piggare efter att ha pratat med Mr T. Och visst är det så det ska vara? Man ska prata med människor som lyfter och inte tvärtom.

Will you be mine?


Kloka ord från danska vänner


Jeg er den jeg er i dag, af det resultat jeg præsterede i går,

men jeg kan altid vælge at gå en anden vej i morgen


Sjuklingen slår till igen

Redan igårkväll kunde jag märka hur min hals inte var sig själv. Men inte trodde jag att jag skulle vakna upp med såhär ont och såhär hög feber? Jag vet faktiskt inte alls vad det kan vara... förutom något influensa aktigt. Min kropp värker och jag har knarkat tabletter för att göra livet bättre.

Och det är så jävla typiskt! Jag har faktiskt GJORT LÄXAN tills idag. Satt med den i en timme igår och kämpade, och nu får jag inte visa det. Unless... ett mirakel sker och jag blir frisk på tre timmar. Dessutom har vi rätt viktiga lektioner imorgon också. Och def en viktig på fredag. Och UTAN TVEKAN veckans viktigaste to do grej händer på lördag.

Treo? Ipren? Alvedon? God?
Somebody help me

12 days in hell

Är det överhuvudtaget lagligt att begära att en människa ska jobba över dess förmågor? Jag vet inte hur jag ska klara av att skriva alla dessa uppsatser och dessutom hinna förbereda allt inför resan med endast 12 dagar att blir klar på. Dock kan jag glatt meddela att mitt utkast till min uppsats fick ett gott betyg, vilket innebär att jag är på rätt spår. Nu ska jag bara få ihop det sista, sen är den finito!

För övrigt, blir det tvättning och städning idag. Woho! Livet som vuxen är alltid lika kul. Lite plugg, lite tv och kanske till och med en kvällspromenad? Med hopp om att motivationen kommer med posten lite senare, hoppar jag in i duschen och påbörjar ytterliggare en nyttig kväll.

Dagens citat


I hate doing "must-do's", so much more fun to do "want-to-do's"

God morgon!
Jag undrar var vårt medhavsklimat tog vägen från förra veckan? Its gone and i do not like it. Igår var en såndär all-nighter, då jag satt uppe och studade långt in på små-timmarna. Ganska mysigt faktiskt, men desto mindre skönt på morgonen. Idag tog det 1½ timme för mig att stiga upp. Ja, ni hörde rätt, 1½ timme. Men upp kom jag iaf och dagen är lång. Skola klockan tio, grupparbete klockan 12, tvätt-tid klockan 16 och på min övriga fritid ska det tränas och pluggas lite mer. Jag är inte speciellt pepp på livet just nu, för idag är en sån där lång, tråkig, viktig dag (det värsta är att det är inte ens onsdag!!!).

Hade jag fått välja, hade jag åkt till skolan, chillat på lektionen, tagit tåget över till köpenhamn efteråt och totalt hoppat på Mr T.



All you need is love

På vägen hem gick jag runt och funderade på alla underbara saker som inkluderas i ett kärlekspaket. Helt ärligt. Här har jag försökt tappa alla kilon som jag gått upp sedan hösten -09, sen kommer Mr T in i bilden och på mindre än en vecka har redan två kilo försvunnit. Poff! Inte nog med det, min koncentrationsförmåga verkar ha gått upp en aning under lektionstid och jag sover bättre. Sötsugen är så gott som bortblåst och jag känner mig allmänt nöjd med livet. När jag tittar i spegeln ser jag en väldigt vacker människa stirra tillbaka - som jag inte tycks sett på ett antal år. Jag skulle kunna go on forever men jag tror ni fattar poängen? Its not possible for a human being to survive without love. För sakta men säkert, förintar kroppen sig själv. But with love, your body seem to be able to handle any kind of crisis and survive on pure air.

Vackert. Så himla, underbart vackert.

 

Nu är det dags för mig att än en gång inta postion, plugga satan. Jag måste få klart min uppsats typ NU och jag har endast gjort en outline och en inledning. Im fucked.

One day closer to you

Snart dags för skola och jag har inte åstakommit ett piss idag. Jag känner mig allmänt sliten och dryg. Vill inte, orkar inte och hade gärna satt på en bra film och chillat hela dagen lång istället för att vara nyttig. Men om jag överhuvudtaget ska få komma iväg till USA måste jag skriva klart mina tre uppsatser and thats that.

Gott folk, det är endast, och då menar jag verkligen endast 14 dagar kvar tills jag sitter brevid Char i hennes bil och dunkar Country låtar.

I know its spring. The birds told me so.


Its a beautiful day

Jag är trött. Som vanligt, hade jag behövt en ledig måndag då jag inte tycks sova tillräckligt på helgerna, någonsin. ARG. Men å andra sidan, sova kan man göra när man blir gammal (för det var def värt det).
Tänkte ta en promenad i det vackra vårvädret, sen blir det kaffe tajm med frukost och därefter, en jävla massa plugg.

Om två veckor är jag vid denna tiden i Amsterdam. Fett!

Lets bring it back!

Vi snackar 80-tal. Vi snackar disco fashion. Vi snackar Ida och Kristin i Köpenhamn. Jag kommer slösa upp alla mina pengar på att resa fram och tillbaka till min älskade stad, men det gör inget. För fy satan vad det ska bli kul. Vi har på oss neon kläder med höga hästsvansar och pannband. Vi kommer rocka dansgolvet på riktigt.

Ha en underbar lördag kväll gott folk.
Och jaaaadå. Som alltid, ska jag festa för er också.


RSS 2.0